Sådan får du god Attic luftstrøm

March 18

Sådan får du god Attic luftstrøm

For at få god loftsrum luftstrøm, bruge udluftninger, som ventilationskanaler tillade udeluft at køle loftet om vinteren til at forhindre, at fælles vejr problemer som en is-dæmningen, der beskadiger taget. Ventilationskanaler også fjerne ekstra varm luft fra loftet i løbet af sommeren, bevare den tag helvedesild. Målet i sommeren bør være at ændre luft i dit loft hvert sjette minut, Ifølge National Retail Hardware Association.

Instruktioner

•Don personlige værnemidler. Bære beskyttelsesbriller, en masker og handsker for at beskytte dig mod vragdele produceret ved brug af elværktøj; bære sko, der har gummisåler til sikker bevægelse på dit hjems tag.

•Installer indtag ventilationskanaler langs etageadskillelsen i loftet, efter producentens anvisninger, at give frisk luft ind på loftet. Skær et hul mellem spær i loftet loft med en rundsav, der har en klinge, indstillet til omkring 1/8 tomme større end den etageadskillelsen tykkelse. Dække hullet ved at vedhæfte indtag ventilen i etageadskillelsen.

•Sæt en udstødning udluftning i den øverste tredjedel af dit hjems tag; Dette tillader luft fra loft til at forlade og giver en konstant luftstrøm under tag beklædningen. Installere en højderyg ventil ved at fjerne ridge helvedesild inden for 6 inches af slutningen af tagryggen, og bruge en rundsav til at skære væk beklædningen på hver side af højderyggen--nok til at tillade ridge udluftning skal placeres over tag toppen i dette område. Følg producentens anvisninger for at gøre ridge udluftningsanordning vandtætte.

•Apparatet må ikke tillade på loftet isolering til at blokere tagskægget. Installere isolering bafler eller spær ventilationsåbninger, som sikre etageadskillelsen ventilationskanaler er klar. Hæft disse bafler at pyntede af taget, hvis loftet er loose-fill isolering. Placere dem mellem spær på loftet hvor gulvet opfylder loftet for at holde luft rum klar.

•Tillad 1 tomme plads mellem toppen af det attiske glasfiber tæppe isolering og området under beklædningen af taget at holde luftstrømmen stærk. Tillad isolering til at dække den øverste del af de udvendige vægge.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com