Sådan reparation fliser?

March 22

Flise har været en populær bygning valg til terrasser og gangbroer. Men selv de bedste flise anlæg kan have problemer, især hvis revner forekomme. En beskadiget flise kan være meget frustrerende, især hvis du har brugt de sidste par dage faerdigudvikle dit arbejde. Men der er ingen grund til panik. Knækkede og beskadigede sten kan nemt fjernes og erstattes. Alt du behøver er en udskiftning sten, nogle værktøjer og tålmodighed at få jobbet gjort rigtigt.

Instruktioner

•Tag en sten mejsel og fjerner mørtel omkring den ødelagte flise. Punkt mejsel mod den beskadigede sten, ikke væk. Mejsling fra den beskadigede sten kunne skade omkringliggende sten.

•Hvis stenen er alt for vanskeligt at fjerne efter mejsling væk mørtel, bryde det med en hammer. Forsigtigt pund flise, indtil de mindre stykker kan fjernes. For at undgå at bryde i nærheden sten, ikke ramme den ødelagte flise for hårdt.

•Fjern den ødelagte flise stykker og derefter mejsel væk på nogen tørret mørtel, der forbliver i bunden af hullet.

•Tag udskiftning sten og se om det vil passe ind i hullet. Hvis den nye sten er for bred, bruge den sten mejsel og hammer til at forme det til den rigtige størrelse. Ved bestemmelse af hvis sten udskiftning vil arbejde, også tage et kig på dens samlede størrelse. Stenen skal være plan med resten af fliser, efter den er placeret i en ny seng af mørtel. Hvis stenen er for lille, kan det skabe en dukkert i gårdhave eller gangbro.

•Tag en butik vakuum og brug det til at fjerne enhver løs snavs eller mørtel der blev efterladt i hullet. Næste, spray nogle vand i hullet til at fugte overfladen.

•Mix et parti af mørtel og sprede det inde i hullet med en murske. Placer den nye flise på toppen af mørtel og tryk ned. Bruge en lineal for at sikre, at den nye sten er niveau med resten af stenene i gårdhave eller gangbro. Lad mørtel tør for de næste 24 timer.

•Fyld injektionsmørtel taske med et andet parti af mørtel. Klem mørtel omkring den nye flise. Derefter bruge en murske til at udjævne mørtlen. Hvis mørtel i fuger til har en konkav udseende skal du, bruge en jointer. Lad mørtel tørre igen til en anden dag.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com