Ikke-spiselige anvendelser for jordnødder

December 6

Ikke-spiselige anvendelser for jordnødder

Peanuts er en lækker tilføjelse til sandwich og desserter, men disse nødder, bruges til både søde og krydrede retter, har ikke-spiselige anvendelser så godt. Ifølge American Peanut Rådet bruges forskellige dele af peanut til nonfood-formål, som skaber metal polish, blæk og gummi. Jordnødder er også en ingrediens i flere hår og ansigt kosmetik, og kan komme handy som en praktisk hjem afhjælpe.

Barberskum

Peanut smør kan bruges som en barberskum, da olien vil smøre huden og beskytter det fra skraberen. Glat jordnøddesmør anbefales til barbering ifølge hjemmesiden fordelene af Resveratrol, men webstedet SenseList foreslår at sprøde jordnøddesmør kunne have en gavnlig eksfolierende virkning på huden.

Lugt Neutralizer

Jordnøddesmør er også en effektiv lugt neutralizer i køkkenet. For at forhindre lugt af stegte fødevarer, steger især fisk, fra dvælende, en spiseskefuld eller deromkring af jordnøddesmør i en stegepande så den mere behagelig, nøddeagtig duft vil gennemsyre pladsen. Ifølge hjemmesiden fordelene af Resveratrol, er det bedst ikke at bruge en stor mængde af jordnøddesmør, som duften er kraftig og kan blive overvældende.

Gummi og lim fjerner

Hvis du får tyggegummi fast i dit hår, kan peanut smør hjælpe med at fjerne det. Jordnøddeolie bryder op klistrede og gør det nemt for dig at rulle tyggegummi ud af dit hår i stedet at afskære håret. Peanut butter udviser de samme egenskaber på selvklæbende mærkater på krukker og dåser. Når du ønsker at fjerne etiketter, blot gnide jordnøddesmør på området for at fjerne etiketten og lim bag det.

Møbler og apparatet smøremiddel

Hvis du har et hjem eller bil døren med pibende hængsler, virker jordnøddesmør som en overkommelig cylindersmøreapparatet. Det er sådan en effektiv løsning at fordele af Resveratrol siger, at det er sikkert at bruge jordnøddesmør på ethvert element, som du vil anvende en store-købte smøremiddel.

Træ og papir

Ifølge American Peanut Rådet, er peanut skaller ofte kombineret med andre materialer til at oprette logfiler i pejsen. Rådet også, at peanut skind bruges til at lave papir, og skaller er også en del af nogle kitty kuld og fiberholdigt foder til husdyr.

Biodiesel brændstof

Ifølge sydøst Farm pressen er soja olie den vigtigste olie bruges til at skabe biodiesel brændstof; jordnøddeolie skaber imidlertid 123 gallons af biodiesel olie per hektar, mens soja olie kun genererer 50 gallon per hektar. Derfor arbejder udviklere på University of Georgia for at vokse ikke-spiselige peanuts med et højt olieindhold, der vil blive anvendt med det ene formål at producere biodiesel brændstof. Daniel Geller, en University of Georgia forskning ingeniør, hævder, at sorter af peanut som Georganic kan give brændstof fremover, så møtrikken ikke er vokset til fødevarer og høj i olie.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com