Sådan Fix en blyantspidser

March 25

Sådan Fix en blyantspidser

En blyantspidser er en low-tech arbejde skrivebord opfindelse vi sommetider tager for givet, vil fungere korrekt hver gang. Men ligesom alle andre produkter, blyantspidsere også bære ud efter et stykke tid. De største problemer med blyantspidsere er enten blyant spåner jamming op det indre organ af blyantspidser, vingen går kedelig eller motoren blot at give i en elektrisk blyantspidser. De fleste af disse er forholdsvis enkle rettelser.

Instruktioner

Demontering en elektrisk blyantspidser

•Tag din electric blyant sharpener fra stikkontakten i væggen først og fremmest. Aldrig åbne en elektrisk blyantspidser og arbejde med dens interne dele, mens maskinen er tilsluttet.

•Drej electric blyant sharpener hovedet til at finde de skruer, der skal fjernes for at åbne basen. Du kan også nødt til at fjerne skruerne på toppen blyantspidser til at komme ind. Fjern skruerne og placere dem på et sikkert sted, da du vil sandsynligvis have mindst halv en dusin eller mere.

•Tag dækslet og base af blyantspidser og sæt dem til side så du kan få et godt kig inde i maskinen. Rens alle blyant spåner i spåner bakken før du laver noget andet.

Rengøring af snavs

•Look omkring motor og vinger på din blyantspidser. Kontrollere, hvis du har træ fragmenter fra blyanter, der undertiden sidde fast der.

•Find eller Køb en dåse dåse luft på din lokale hardware butik. Dåse luft støveklude blæse væk debris inde sprækker af mekaniske anordninger, der er umuligt at rense enhver anden måde.

•Tag på et par beskyttelsesbriller og spray dåse luft omkring den sharpener blade og motor, indtil alle rester er renset ud. Ryd op snavs omkring dit arbejdsbord, da det kunne være rodet.

Skarphed og smøreolier

•Test skarpheden af det indre blad på din blyantspidser. Hvis det ikke føles skarp, er dit problem en sløv klinge...

•Find en lille fil og bruge den til at skærpe din klinge. Det kan tage mindst en halv time at indgive bladet til sit oprindelige niveau af skarphed. Hvis det er for meget arbejde for dig, kan du overveje at købe en ny elektrisk blyantspidser.

•Lubricate din blyantspidser motor med lidt klatter af olie. Dette bør gøres alligevel en gang om året.

Kontrol af Motor og ledning

Forpakket et multimeter på din lokale hardware butik. Multimetre er enheder, hjælper dig med at finde ud af, hvis en elektrisk anordning motor eller ledning er slidt op ved at knytte test fører til motor eller ledning. Dette gøres ved at kontrollere for vekselstrøm, eller hvis blyantspidser bliver korrekt spænding til at drive.

•Kontroller igen for at sikre blyantspidser er taget ud af væggen. Stik i din test fører til multimeter. Læs vejledningen, der følger med din multimeter på, fører hvordan man Fastgør anden enden af din test til motor eller stik, da multimetre varierer i design. Generelt, du bare klip dem ligesom krokodillenæb.

•Look på udlæsning på din multimeter. Hvis du ser 120 volt for din elektrisk ledning, er den blyantspidser ledningen ok. Det samme gælder for motor. Hvis det er noget lavere, kan du nødt til at kassere blyantspidser eller tage det til en elektrisk reparation butik for professionel reparation.

•Ansigt til din elektriske levering butik og købe en kontinuitet tester. Disse enheder kan hjælpe dig med at bestemme, hvis stikket på din blyantspidser har gået dårligt. Sørg for, at stikket er ud af væggen, men drej den blyantspidser-kontakten til ON-position. Tilslut udgangen alligator klip til en gren på dit stik. Tryk på slutningen af testeren til anden gren. Hvis kontinuiteten tester lys tændes, kender du stikket er ok.

Tips & advarsler

  • Løs et ikke-elektrisk blyantspidser ved hjælp af en Phillips skruetrækker eller pry værktøj til at tage ud Drej håndtaget og rense snavs i de indre dele. Det er relativt let at gøre, men sørg for at rense ud blyant spåner første, som med elektrisk blyantspidser. Blot snap Drej håndtaget tilbage på plads eller erstatte skruerne efter oprensning blyantspidser.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com