DIY indendørs hydroponiske System

April 1

Hydroponics er videnskaben om dyrkning af planter i en beholder med næringsrig løsning, som fjerner ukrudt og insekt angreb og også hjælper dig med at styre de planter voksende miljø. Opsætning af en indendørs hydroponiske system er en enkel procedure, der tillader dig at vokse din ønskede planter, når du ønsker. Rødderne af planter i dette havearbejde teknik er neddykket i et næringsstof løsning bestående af 13 væsentlige elementer i stedet for jord. Placere den hydroponiske setup i et område med indirekte, lyse lys og en temperatur på mellem 55 og 70 grader Fahrenheit.

Instruktioner

•Sæt en Styrofoam boks med en tætsiddende låg på et bord foran dig. Fjern låget og der er afsat. Inspicere den indvendige overflade af boksen for revner, der kunne give en afsætningsmulighed for den indesluttede løsning. Forsegle mindre revner med tape eller Erstat boks med en anden hvis det er store huller eller revner.

•Sæt omvendt 3-4 tommers mesh krukker på låget, fordelt ligeligt fra hinanden for at forhindre dele af voksende planter fra at røre ved. Placer spidsen af en markør på et punkt langs kanten af potten og udvides hele tiden til at skitsere det. Skær et hul til hver pot over polystyren låget omhyggeligt, at sikre, at det er lidt mindre end den markerede kontur, så puljen går kun halvvejs igennem. Ideelt, nedsænkes de lavere 2 til 2 1/2 inches af hver pot i den næringsrige løsning.

•Mix hydroponiske næringsstof-rige løsning med lunkent vand ifølge etiketten retninger. Gøre nok til at tilføje til boksen indtil 2 inches under kanten, og holde nogle for plantefrø.

•Pour rede naeringsoploesningen i boksen indtil 2 inches under kanten. Erstatte låget fast. Let fugte vermiculit, perlit, uld rock eller sand og tilføje til hver pot indtil lige under kanten.

•Laveste fire plante frø 1/4-tommer dybt i vækstmedier i hver potte. Slukke hver pot med den overskydende løsning, indtil det siver ud gennem drænhuller. Indsætte hver pot i huller på låget af boksen med de lavere 2 til 3 inches neddykket i opløsningen.

•Forbered et nyt parti af løsning hver 14-16 dage, og hæld det i boksen polystyren for at kompensere for forarmet eller fordampet næringsstoffer. Dræn den gamle løsning fra boksen før fylde den med de friske batch. Feed det gamle mix til andre stueplanter i stedet for at kassere den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com