Mississippi frugttræer

April 2

Mississippi frugttræer

De relativt kølige men milde vintre og lange, varme somre i Mississippi diktere hvilke frugt træafgrøder vokser bedst. Frugttræer, der dyrkes overalt i tilstanden Magnolia skal plantes et solrigt sted i en frugtbar, fugtig, men veldrænet jord. På grund af det milde klima og høje om sommeren luftfugtighed plager forskellige skadedyr og sygdomme fælles frugttræer, der ikke måske være så svær i nordlige stater.

Typer

Flere tempereret frugt træarter vokse med succes i staten, efter Mississippi State University forlængelse. Æbler, pærer, figner, ferskner, nektariner, blommer og til en mindre grad, surkirsebær og abrikoser. De begrænsende faktorer der påvirker frugt træ kultur i Mississippi er timingen af sene-vinter og tidligt forår frost samt nødvendige temperaturer under 45 grader Fahrenheit varighed i vinteren. En naturlig kolde vækstdvale proces kaldet vernalization skal forekomme for disse frugttræer til at producere blomster i foråret.

Omfanget af vinterens kulde

Mississippi ligger i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 7 og 8, hvor den gennemsnitlige årlige vinter lav temperaturen falder til 0 til 20 graders. Afhængigt af frugt træarter eller kultivar, tilstrækkelig eksponering for temperaturer under 45 grader skal forekomme, ellers blomstring er hæmmet eller faldet. I nordlige amter, mindst 1.000 timer af køling sker hver vinter, men kun 200-500 timer forekommer i det sydlige Mississippi syd for Hattiesburg tæt på Mexicanske Golf. Plant den forkerte frugttræ er for langt sydpå og der ikke nok koldt at træets vernalization opfyldes.

Årstidens Fænologi

Pærer, japanske blommer og abrikoser er blandt de første frugttræer til at blomstre i sene vinter eller det tidlige forår i Mississippi. Sen frost kan ødelægge åbne blomster og reducere frugt udbytter. Ferskner, nektariner og sure kirsebær blomstrer næste, efterfulgt af europæiske blommer og æbler. Figner blomst og bjørnen i sommer. Vejrforholdene varierer år for år og påvirke præcise høst gange. Ferskner og nektariner starte høsten i maj, mens æbler er klar i slutningen af juli og pærer i begyndelsen af August. Enkelte frugt træ kultivar udvider høsten sæsoner senere.

Lokale indsigt

Varierende jordbund, årlige vejr nuancerne og de seneste problemer med frugt træ skadedyr og sygdomme på tværs af Mississippi gør det vanskeligt at vælge frugttræer. Kontakt din lokale kooperativ udvidelse office og tale med en gartneri agent, der kan fremsætte henstillinger til frugt træarter. Nogle træ kultivarer er bedre egnet til de varmere vinter områder af det sydlige Mississippi i forhold til de koldere nordlige amter, hvor mere tempereret frugt træarter vokse bedre.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com