Hvordan for Tips om trimning enebær træer i forskellige figurer

April 2

Hvordan for Tips om trimning enebær træer i forskellige figurer

Alsidig enebær træer kan beskæres og uddannet i bestemte figurer, så du kan give din landskabsarkitektoniske en formel eller finurlig udseende. Trimning enebær træer er ikke helt så nemt som at forestille sig den ønskede form og skære væk. Beskæring skal ske på det rigtige tidspunkt af året, med den rette mængde af finesse, at undgå at skade enebær, selv. Med omhyggelig trimning er det muligt at skabe en bred vifte af figurer med enebær træer.

Instruktioner

•Wait indtil slutningen af vinteren eller det tidlige forår til at beskære enebær træer om året. Det bedste tidspunkt at beskære er når anlægget ikke producerer ny vækst.

•Fyld en spand med ni dele vand og én del blegemiddel. DIP sakse i løsning inden for øje hver skåret på træet. Vandets bleach vil dræbe bakterier og bakterier, der kan sprede sygdommen hele træet.

•Klippe væk alle brudt, syge og døde grene fra enebær med rene, skarpe beskæring stanseværktøj. Skære disse usunde grene til stammen.

•Purchase plast eller wire topiary former på et hjem og haven butik. Formularerne tjener som vejledning for din enebær. Formularer kan også være hånd-lavet af bøjning og forme metal ledninger, men gartnere rådes til at spray-paint dem en lyse neon gul eller orange farve før du placerer dem over enebær. Almindelig wire former er vanskelige at se og let at skære igennem.

•Sæt form over enebær, centrering det omkring hovedstammen.

•Prune alle grene, der vokser uden for grænserne af formen, skære dem tilbage til den nærmeste filial fælles, der er i den ønskede form. Undgå at skære grene større end 1/2 inch til 1 tommer i bredden, når det er muligt, da disse vil være hårdt på din sakse og kan endda få dem til at bryde.

•Prune lager nederste grene af træet, når de er ca 1 tommer i diameter. Overdreven trimning rundt i bunden af træet kunne svække stammen.

•Kontrollér en klassisk "topknot" topiary form af langsomt beskæring væk de nederste grene af enebær indtil kun en busket vækst forbliver øverst. Trim blade på toppen i en cirkulær form. Fjern de nederste grene af træet over tid, clearing væk i bunden 1/4 af grenene årligt indtil den ønskede form er opnået.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com