Hvordan man får skimmelsvamp af en marmor gravsten

April 6

Hvordan man får skimmelsvamp af en marmor gravsten

Gravsten er ikke kun monumenter til dem, der har gået på men også værdifulde historiske markører, der tillader historikere og familiemedlemmer et glimt af dem, der er kommet før dem. Marmor gravsten er smukke, men marmor, kalksten og sandsten, er en blød sten, gør det modtagelige for barske kemiske behandlinger og skarpe værktøjer. At fjerne mug fra marmor gravsten er vigtig ikke kun holde dem ser smuk, men bevare dem mod hærgen af tid. Den bedste måde at forlænge levetiden af en marmor gravsten er at holde den ren.

Instruktioner

•Tag store bygge-ups af formen ved hjælp af en plastik spatel eller håndværk stick. Brug ikke en kniv eller andre metal køkkenredskaber, eller du vil forårsage ridser.

•Aftør gravsten med en fugtig klud til at fjerne loose støber. Vælge en blød klud og undgå grove eller slibende materialer.

•Brug vand og en blød børste til let krat gravsten. Skyl gravsten ofte som dig ren til at forhindre børstning af skimmelsvamp i revner.

•Brug et ikke-ionisk sæbe eller rengøringsmiddel hvis det er absolut nødvendigt. Non-ionisk sæber og rengøringsmidler er tilgængelige på janitorial butikker, bevarelse butikker, fotografering levering butikker og nogle husdyr forsyning butikker. Bland ikke-ionisk sæbe eller vaskemiddel ifølge de retninger, der kommer med det og bruge blandingen, som du brugte vand i trin 3.

•Applicer en fugemasse kun hvis mug er en ekstreme problem. Særlige marmor fugemasser er tilgængelige fra leverandører, gravsten. Fugemasse bør kun anvendes som en sidste udvej.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com