Hvordan kan jeg vand min gårdhave planter mens på ferie?

April 6

Hvordan kan jeg vand min gårdhave planter mens på ferie?

Potteplanter gårdhave planter er smuk at se på og en måde at dekorere udendørs levende rum. Det største problem med udendørs potteplanter er, at jorden tørrer ud meget hurtigere end planter i jorden eller endog indendørs potteplanter. Mens du kan overvåge fugt niveauer, når du er hjemme, udgør tage en ferie et problem. Opret din egen automatiske vandingssystem at holde gårdhave planterne i live, indtil du vender tilbage for at løse dette.

Instruktioner

•Sæt en manuel vand timer til slutningen af en udendørs vandhane ved at skrue slangen stik ind i slutningen af vandhanen indtil det er stramme. Brug instruktionerne med timeren til at indstille den til at komme én eller to timer hver morgen.

•Sæt en soaker slange til bunden af vand timer ved at dreje møtrik i bunden af vand timer, indtil det er sikkert over soaker slange.

•Stræk soaker slange omkring til den nærmeste gårdhave plante pot og pak det løst omkring planten. Skub slangen ned, således at det sidder på toppen af jorden inde i puljen.

•Stræk soaker slange til den næste gårdhave plante og Gentag denne procedure for at indsætte en slange i puljen. Fortsætte med at bruge denne metode, indtil slangen er svøbt omkring hver plante, der kræver vanding.

•Return til vand vandhane og drej håndtaget. Vandgennemstrømningen starter ikke indtil det tidspunkt, hvor du har forudindstillede.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com