Sådan Care for brødfrugt planter

April 15

Breadfruit træer er hjemmehørende på øerne i Stillehavet. Frugt, som har en lang holdbarhed, var engang meget populært hos sejlere, der udoeves voyages for langsigtet ernæring. I dag er disse store træer vokset i hjemmet haver for deres skønhed og frugt. Tage sig af din brødfrugt træ og det kan leve og producere frugt for op til 50 år.

Instruktioner

•Plant din brødfrugt træ fra frø eller som et ungt træ, i et område, der vil støtte den. Brødfrugt planter er subtropisk og kræver en god grad af fugtighed med varme temperaturer. Sørg for dit område kan give temperaturer på 60 til 100 grader året rundt. Hvis du bor i et køligere område, pot brødfrugt træet at tage inde under lave temperaturer.

•Plant breadfruit træer i quick-afløb, rige jord. Selvom nogle forskning viser at breadfruit træer kan vokse i dårlig jord, hvis du har mulighed for at give mere ernæring for planter, bør du altid gøre det.

•Beskyt unge breadfruit træer fra direkte sol ved hjælp af shade klud, eller skygge fra andre planter og strukturer. Når træet brødfrugt er etableret (mindst 1 år gamle), har det brug for fuld sol til at vokse. På tidspunktet, fjerne skyggen klud, eller hvad har skygge det op til dette punkt.

•Maintain fugt i din brødfrugt træ, især hvis du bor i et område, der ikke er naturligt fugtigt. Breadfruit træer gør bedst hvis de får 80 til 100 inches af vand om året gennem naturlige regn eller vanding.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com