Hvordan til at bestøve blå Hubbard Squash blomster

April 16

Hvordan til at bestøve blå Hubbard Squash blomster

Blå Hubbard er en vinter squash, der udvikler sig med en vining vane. Dens blå-grå, rynkede hud omslutter lyse orange kødet kokke bruger som pie fyldning eller tjene bages eller dampet som en del af et måltid. Ligesom andre græskar producerer blå Hubbard både mandlige og kvindelige blomster. Normalt, afhente bier pollen fra den mandlige blossom at befrugte hunnen. Når insektet er sjælden eller mangler fra haven helt, er du nødt til at overtage jobbet. Ellers, de kvindelige blomster kan ikke sætte frugt.

Instruktioner

•Distinguish mand fra hunblomster. Begge er gule, men den første flush af blomster er alle mandlige. Den første gruppe dør normalt før de kvindelige blomster vises. Når blomster begynder at blomstre endnu en gang, finde dem med en svulmende base lige under kronblade til at identificere den kvindelige blomstrer. Mandlige squash blomster har en standard lange og smalle stilk tilsluttet Blomsterkurv. Inde, er mandlige blomster også udstyret med støvknapper, små hævede organer, der holder pollen. Støvknapperne er på spidsen af støvdragere--antenne-lignende dele, der rejser sig fra bunden af Blomsterkurv.

•Klippe en mandlige blomst off squash vin om aftenen. Bevare nogle af stammen og anbringes i en beholder med vand natten over. Brug en mandlige blomst til at bestøve tre kvindelige blomster.

•Pollinate kvindelige blomster om morgenen efter de åbne. Tryk på en af de mandlige støvknapperne er at indsamle pollen med en lille kunstners pensel, cylindrisk type bruges til lærred. Touch pensel til spidsen af orglet inde hunblomster overføre pollen. Hele orglet kaldes pistil. Dens spids er stigmatiseringen og pollen modtageren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com