Sådan installeres spejlet Closet døre

May 2

Sådan installeres spejlet Closet døre

Spejlet closet døre kommer i hver Standarddør stil, herunder bi-fold, bypass (glidende) og traditionelle hængslede versioner. Bi-fold og bypass er de mest populære stilarter for spejlet døre, som begge tilbyder store områder af uafbrudt spejl og er lavet til at installere i de fleste standard skabet døren åbninger. Når køber spejlet døre, få en høj kvalitet track system og relaterede dør hardware. Spejlet døre kan være temmelig tung, og bedre systemer tilbyder større stabilitet og jævn operation med færre vedligeholdelsesproblemer end budgettet hardware. En gør-det-selv kan installere dem ved at følge trinene korrekt.

Instruktioner

•Measure bredde og højde i døråbningen, og Køb døre og en hardware kit af en passende størrelse. Bypass døre giver mere fleksibilitet i bredde dimensionering. Hvis du ikke kan finde den rigtige størrelse i lager produkter, Bestil brugerdefineret størrelse døre fra mange producenter.

•Klippe den øverste spor til at passe i toppen af skabet åbningen, ved hjælp af en nedstryger eller stempelmotorer så. Placer spor mod toppen af dørkarmen, og Fastgør det med de medfølgende skruer. Hvis du vil skjule spor bag et stykke af trim, holde sporet tilbage fra den forreste kant af rammen 1 tomme eller så, som passende.

•Installer bunden styr (for bypass døre) eller pivot beslag (for bi-fold døre) på gulvet, ved hjælp af skruerne forudsat. Kontroller, at bunden hardware er forskudt fra forsiden af dørkarmen med det samme beløb som den øverste spor, således at dørene vil være på linje med siderne af rammen (eller kompensere for et tilsvarende beløb) langs længden af dørene.

•Monter hængende hardware på døre, som anvist af fabrikanten. For bypass døre omfatter dette hjul på toppen og bunden af hver dør. For bi-fold døre inkluderer dette et hjul på den øverste, inderste hjørne af hver indre-dørs sektion og pivot pins på de øverste og nederste udvendige hjørner af yderdøren afsnittene (hver bi-fold døren består af to sektioner sammen med hængsler). Hvis bi-fold døre kommer uden hængslerne pre-installeret, installere dem nu, efter producentens anvisninger.

•Installer døre i øverst styr og bund pivot parentes eller bunden spor, som passende. Åbne og lukke dørene, kontrol driften og fit mod siderne af dørkarmen; også kontrollere kløften mellem bi-fold døre når lukket. Justere døre, efter behov, ved at foretage mindre justeringer hjul og/eller pivot stifter eller beslag. Det kan tage et stykke tid for at få dørene lige højre; Hvis døråbningen er på pladsen, skal du muligvis finde et kompromis mellem gapping langs siderne af rammen og døre (bare gå med hvad ser bedst).


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com