Hvordan du opretter en sort eg træ korn udseende

April 5

Hvordan du opretter en sort eg træ korn udseende

At skabe faux træ korn på møbler, er billedrammer eller andre overflader en tidskrævende, men tilfredsstillende projekt. For at efterligne de naturlige overflade, er det bedst at gå direkte til kilden til inspiration. Hårdttræ gulvbelægning prøver sælges typisk i små stykker og funktion specifikke korn og farve. Ikke betale meget mere end en dollar for en 4 til 6 tommer kvadrat. Hvis du ikke kan finde et stykke af færdige sort eg at studere, er den næstbedste en plet prøve. Disse er tilgængelige gratis på de fleste maling detailhandlere. Prøverne er små kort med en fotografisk billede af træ korn på dem.

Instruktioner

•Sand og prime møbler stykke, billedramme eller anden overflade at forberede faux finish. Bruge en olie-bonding primer og anvende med en rulle for glat tekstur. Tillad primer tørre grundigt, før du fortsætter.

•Study din træ prøve. Vælge en maling farve, der matcher den fremherskende tone af træ. Med sort eg er dette en mørk brun med et strejf af rød. Dette er din base. Vælge en maling farve, der bedst repræsenterer den letteste tonen i din stikprøve. Dette er din højdepunkt. Vælg en tredje farve for mørk "pits" i kornet. Købe nok af hver farve til at dække området. Halvblank latex eller akryl maling virker bedst.

•Applicer en frakke af grundfarven til hele projektet stykke. Arbejde i lange lige streger i retningen du vil male dit korn. Brug en blød børste, indlæst ofte, at holde en våd kant på din overflade.

•Tilføj en lille mængde af højdepunkt til overfladen med den samme børste mens basen er stadig våd. Anvende højdepunkt langs kornet og blend det til grundfarven af let vride penslen. Bruge eksemplet til inspiration og til at kontrollere dit arbejde. Vedligeholde lange streger med korn.

•Tillad basen og fremhæve at tørre i mindst to timer. Brug en lille kunst pensel for at anvende mørke "pits" på overfladen. Space dem ligeledes til pit mærker i din stikprøve. Placer børsten omhyggeligt på overfladen og gøre pit varemærkerne med korte, løft streger i stedet stikkende bevægelser.

•Sprog for visning på en palle, arbejde en lille højdepunkt i en lille mængde af pit farve. Gøre et par mærker på projekt overflade, ved hjælp af denne kombination. Anvende dem på samme måde som mørke pit-mærker med fine kunst penslen. Lad alle dine maling til tørre natten over.

•Coat hele overfladen med lak, spar. Rengør den 2-tommer børste grundigt med sæbe og vand og bruge det til at anvende lak. Dette klart frakke på toppen vil distancere maling fra overfladen, giver det nogle dybde. Spar lakken tørrer med en svag gul farve, fremme den træ patina. Tillad overfladen tørre grundigt før brug.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com