Ideer til at hjælpe miljøet

December 20

Ideer til at hjælpe miljøet

Hjælpe miljøet kan være på forkant med mange folks bevidsthed på et tidspunkt, hvor klimaændringer og farerne af drivhusgasser er ofte rapporteret. Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency, kunne en stigning i jordens temperatur drevet af kulstofemissioner skabe ravage på mad leverandører, vandressourcer og energiforbrug. Opfinde ideer til at hjælpe miljøet kan tillade dig at gøre din smule, når det kommer til at beskytte jorden.

Reducere affald

Affald lavet af husstande kan være skadeligt for miljøet. Ved at forsøge at reducere mængden af affald, der går til deponeringsanlæg, kan du gøre din del for at beskytte jorden. Dette kan opnås ved shopping omhyggeligt for at finde varer, som ikke vil producere en stor mængde af affald. Så når du går til butikken, finde produkter, der ikke bruger en stor mængde af emballage. Dette kan betyde at købe din frugt- og grøntsagssektoren løs, snarere end tilberedte og i en taske, f.eks. Genbrug af varer såsom plastposer også reducerer affald, mens købe genbrugt eller genanvendt materialer betyder du kan gøre de fleste af materialerne, der allerede i omløb. Hjælpe med at skabe disse produkter og støtte bæredygtig bortskaffelse ved genanvendelse nogen varer, der kan laves om til andre ting. Dette omfatter pap, plastik og glas.

Gøre dit hjem mere energi effektive

Energieffektivitet i hjemmet betyder, at reducere mængden strøm, du bruger. Generere elektricitet frigiver drivhus gasser, som tilføjes klima ændre, så du bruger mindre strøm sænker efterspørgslen og nedsætter mængden af emissioner, der skal frigives. Isolering af dit hjem betyder, at varmen holdes inde, så du ikke behøver at forbruge meget energi, opretholde en komfortable omgivelser. Kigge efter ENERGY STAR etiketter på husholdningsapparater og el-pærer. Disse produkter er blevet certificeret som værende mere energieffektive. Holder apparater med standby også reducerer mængden strøm de bruger.

Købe grøn strøm

Organisationer i USA kan vælge at købe grøn strøm i stedet for at få deres energi fra en konventionel kilde. Grøn strøm er defineret af Environmental Protection Agency (EPA) som elektricitet fra vandkraft, jordvarme, solenergi, biomasse, biogas og vind kilder, herunder. Disse typer af energi produktionsmetoder frigive færre drivhusgasser og EPA hedder det kunne også være god forretning, da det kan øge stolthed og loyalitet mod selskabet fra kunder og interessenter.

Grønne køretøjer

Biler er en væsentlig kilde til drivhusgasser, og øko-venlige beslutninger på hvordan du kører din bil er en god idé for at hjælpe miljøet. EPA har tilskrevet køretøjer efter mængden af drivhusgasser de frigive og det omfang, de påvirker luftforurening scores. Look for køretøjer, der har modtaget SmartWay certificering fra EPA. Disse produkter er i top 20 procent af dem, der har en lavere indvirkning på luft forurening og drivhusgas emissioner. SmartWay Elite certificering gives til køretøjer, der er bedste miljøvenlige kriterier.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com