Hvordan til at gøre en Air Conditioner Stop i orden

May 13

Hvordan til at gøre en Air Conditioner Stop i orden

Et klimaanlæg holder husets cool i sommermånederne, men kun hvis det er ordentligt plejet. Du kan gøre flere ting, eller rettere ikke gøre, som vil resultere i en enhed, der ikke funktion korrekt eller stopper i orden alle sammen. De fleste handlinger eller tilvejebragt en boligejer tager forkert påvirke kredsløbsproblemer, der brænder enhed ud hurtigere end den burde.

Instruktioner

•Apparatet må ikke erstatte luftfiltret placeret inde luft tilbagevenden. Denne fyldstof bliver tilstoppet med støv over tid, da det trækker i luften fra hjemmet. At holde en beskidt i luften tilbagevenden vil belaste system, hvilket gør det til at køre længere og og undertiden fryse op.

•Apparatet må ikke rense den eksterne enhed. Der er metal slidser hvor luft trækkes ind i systemet fra ydersiden, transporterer langs pollen, snavs, blade og andet snavs i sin strømmen. Når dette område bliver tilstoppet skal systemet stamme til at trække i den luft den har brug for. Den konstante stress til klimaanlægget kan slides motoren før sin tid. På samme måde, du kan plante buske eller andre planter for tæt på den eksterne enhed. Blokering af luftstrømmen fungerer på samme måde som ikke rense det.

•Lad ventilationen lukkes. Systemet skal være i stand til at flytte luft ind i hjemmet til at gøre plads til nye luft, som det trækker i. Hvis ventilationen lukkes kan systemet sikkerhedskopiere, at skabe mulighed for det frysning op. Denne stress på systemet kan skabe problemer, hvilket resulterer i enheden udvikle lækager eller motoren brænder.

•Stack ting i loftet og bump op mod kanalsystem. At skabe lækager eller sløjfer i kanalerne kan resultere i luftkøling ikke huset som det skal. Hvis enheden ikke kan køle huset, vil termostaten aldrig slå systemet fra en tiltrængt pause. Slutresultatet bliver et system, der brænder før sin tid fra konstant slid og ælde.

•Drej blæseren til det på i stedet for auto position og overlade det der. Det siger sig selv, at hvis en motor kører konstant uden nogen pause, det ikke vil vare så længe. Når de motor stopper, air conditionere kan ikke blæse luft gennem kanalsystem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com