Sådan foretages fejlfinding af med et analogt Multimeter

May 13

Sådan foretages fejlfinding af med et analogt Multimeter

Et analogt multimeter giver en læsning på alle de nødvendige dele af et elektrisk system, til at hjælpe dig med at afgøre, hvor en elektrisk problem kan ligge. Analog dial bruger en fysisk nål og spins venstre eller højre for at give en læsning. Aflæsninger er erhvervet gennem positive og en neutral sonde, når korrekt placeret, kan læse spænding, modstand eller strømstyrke. Disse elementer kan angive, om et problem er med et apparat, en elektrisk forsyning eller endda noget mere kompliceret.

Instruktioner

•Tilslut den røde test sonde til "+" forbindelsen og forbinde sort test sonden til den "-" forbindelse.

•Indstil funktionen opkald til passende læsning du ønsker at tage. Test spænding vil læse, hvor meget spænding aktivt passerer gennem en levende kredsløb. Test ohm vil se på hvor meget modstand der sker i området mellem de to sonder. Test strømstyrken bestemmer den maksimale hastighed, hvormed energi flyder gennem et kredsløb.

•Test spænding på et objekt ved at placere røde sonde på circuit nærmeste positive---indgående---slutningen af kredsløbet, og placere den sorte sonden yderligere ned for strømmen af kredsløbet. Mens sonderne rørende, læsning skal vises.

•Test modstand for et element ved at trykke på den røde sonde til den ene side af den pågældende komponent og den sorte sonden til den modsatte side. En læsning af nul ohm betyder, at komponenten ikke er hindrer elektricitet på alle---Hvis nålen hopper hele vejen til den modsatte ende af nul, betyder det at læse "uendelig" modstand og formålet er ikke at tillade nogen elektricitet gennem. Sørg for at indstille dit ohmmeter på den højre skala (Se Tips nedenfor) til at få en præcis læsning.

•Test strømstyrke ved at afbryde kredsløbet med multimeter. Dette kan være mere kompliceret i virkelige liv scenarier, såsom hjem ledninger, men multimeter forbindelsesstrækninger skal indgå i kredsløb til at læse, hvor mange ampere kan flyde gennem et kredsløb. Nogle analoge multimetre vil også lønne røde forbindelsen skal flyttes til et stik mærket "forstærkere" eller blot "A." Tilslut kredsløbet positivt eller indgående ledning til den røde sonde. Bruge den sorte sonden kan derefter tilsluttes den positive forbindelse på den enhed eller et kredsløb måles.

Tips & advarsler

  • Ohm (modstand) vil normalt være mærket i intervaller, som 1.000; 100; 10;.001. Sørg for at indstille dit ohmmeter for det generelle område, hvor du forventer en læsning. Eksempelvis en 400-ohm modstand testes skal være indstillet til 100 og forekommer med skiven nå "4" ved test. Hvis du ved et uheld sat ohm skala for lavt, såsom.001, vil modstanden være slukket vifte af den analog dial og vises som om modstanden var udlejning ingen elektricitet.
  • For at bekræfte, at en ohm læsning er, i virkeligheden, "uendelig", skal du angive ohmmeter til sin højeste skala.
  • Test modstand (ohm) kræver måleren til at generere sin egen elektricitet ladning fra dens batteri. Hvis måleren blev efterladt alene for en lang periode af tid, og al modstand synes at læse "0", skal du udskifte batteriet (normalt 9 volt) for at sikre nøjagtige målinger.
  • Analoge multimetre har også en indre fuse til at forebygge skader i tilfælde af overbelastning. Hvis blæst, kan denne sikring påvirke alle aflæsninger. Test sikringen, indstille ohmmeter til dens højeste niveau og røre de to sonder sammen. En god sikring vil læse nul, eller meget lidt modstand; en blæst sikring vil læse højt eller uendelig modstand.
  • Arbejde med elektricitet er en farlig opgave, især når måling af strømstyrke. Noget over 200 milliampere (200 mA eller.002 ampere) vil absolut holde op et menneske hjerte. En typisk husstand stikkontakten producerer mindst 10 amp (10.000 mA). Det er bedst at indstille op dit testmiljø med magt at kredsløbet slukket og derefter slukke for strømmen, når du er klar til at teste.
  • Søge assistance fra en professionel, når du er usikker på hvordan du vil fortsætte, især når der beskæftiger sig med høj spænding eller høj strømstyrke kredsløb.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com