Anvendelsesmuligheder for Rake støbning

December 21

Anvendelsesmuligheder for Rake støbning

Støbning er funktionen design ofte brugt til at accent eller forbedre vægge, vinduer og døre. Normalt placeret som en dekorative trim omkring sådanne områder, molding har været brugt til aldre og kommer i en bred vifte af stilarter og designs. Rake molding, også kaldet fast krone støbning, er en traditionel stil trim med en flad top kant, der bruges ofte som en trim for crown molding, vinduer, døre og væg designfunktioner.

Vinduet tarme

Rake støbning kan bruges til sag eller trimme alle windows-rektangulære-stil. Den særlige designstil kræver, at hjørnerne være mitered for at have en sammenhængende blanding af sider. En korrekt orienterede 45-graders vinkel er skåret på hver ende af netop målte molding stykker. Du kan også tilføje rake molding til eksisterende fladt vindue trim. På grund af den flade-kantet stil af rake molding det virker bedst for at placere langs den ydre kant af den eksisterende flade trim.

Døren Trim

Denne stil af støbning kan også bruges til at trimme rektangulære døråbninger eller accent eksisterende flat trim. Den mitering teknik skal også være bruge på de øverste to hjørner af døren. De to nederste ender vil forblive flad og enten stoppe på gulvet eller på toppen af den eksisterende base bestyrelsen. Være opmærksom på tykkelsen af baseboard og støbning, som du ikke ønsker det til at hænge over og se ud af sted.

Stol jernbane

Stol jernbane er en anden brug for rake støbning. Dette look er accenting et værelse ved at dividere væggene i sektioner, klassisk og transformerende. Stol jernbane molding bør males i samme farve som resten af trim i rummet, normalt en æggeskal eller semi-gloss.

Base bestyrelsen eller foden bestyrelsen

Rake støbning kan også bruges til at trimme eksisterende base bestyrelsen og matche farven. Det fungerer bedst at bare genfremstille den hele base bestyrelsen efter installation af nye trim for at undgå enhver farvevariation. På grund af den fladtrykte øverste kant af rake molding, bør toppen af din baseboard være flad så godt så de vil matche. Hvis din base bestyrelsen har en distribueret eller buede øverste kant derefter prøve at bruge støbning som en fod bord, vende det rundt så den flade kanten hviler på gulvet.

Crown Molding

Crown molding er en almindelig måde at bruge rake støbning. Placer den fladtrykte øverste kant mod loftet. Dette design ordningen tilføjer klassisk elegance til ethvert rum. Prøv at bruge en flad trim nedenunder og anvende kantlisten på toppen, forlader omkring 1/2 tommer af flat trim viser nedenunder. Dette gør det muligt at øge størrelsen af støbning, og efter det er malet det vil ligne en solidt stykke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com