Voksende proces Bourbon Geranium

June 1

Med sine luftige blade og intens rose-lignende duft endears Bourbon geranium sig til mange gartnere og parfumefabrikanter rundt om i verden. Shrubby anlægget når 4 fod i højde og bærer lysegrønne, håndformede blade med let fligede kanter sammen med en sommertiden visning af bleg pink blomster. Ligesom de fleste pelargonier udbrede Bourbon pelargonier fra stiklinger med lethed, hurtigt om oprettelse af et sundt rodsystem og modne løv. Lidt pleje eller opmærksomhed er nødvendig under den voksende proces, men de har brug for konstant lys fugtighed for et par uger efter skæring er ramt.

Instruktioner

•Vælg flere 4-tommer lange stiklinger fra spidsen af en sund og energisk Bourbon geranium. Vælg stængelstiklinger med masser af blade, en buttet stilk og ingen tydelige tegn på stress eller sygdom.

•Sever stængler ved hjælp af et par meget skarpe floral klip. Fjerne alle blade, men de øverste to sæt af blade. Placere stiklinger i en 8,5 ounce glas vand, mens udarbejdelsen af de rode gryder.

•Kombiner 2 dele hepper kompost og 1 del perlite. Udfylde en 4-tommer tørv pot for hver skæring med kompost og perlite blandingen. Tryk blandingen for at selv overfladen så hæld 1/4 kop vand i hver potte.

•Sæt Bourbon geranium stiklinger halvvejs i potter af jord. Tryk på jorden i omkring stilke til at holde dem fast med ingen luft fanget i nærheden af kødet. Placer en stor plasticpose over toppen af hver pot til at fungere som en miniature drivhus under den voksende proces.

•Sæt den indkapslede Bourbon geranium stiklinger på et godt tændte, moderat solrig vindueskarm hvor temperaturerne ligge over 60 grader Fahrenheit. Tåge blade af stiklingerne dagligt ved hjælp af en plante mister eller spray flaske.

•Kapacitet Bourbon geranium stiklinger når jorden føles tør 1/4 tomme under overfladen. Hæld 2 eller 3 spsk vand rundt i bunden af hver skæring at holde jorden konstant fugtige.

•Test for rodvækst i 15 til 20 dage ved let at trække på basis af skæring. Bevægelse betyder Bourbon geranium stiklinger ikke har endnu tilstrækkelig rod.

•Plant de geranium stiklinger i permanent Potter eller udendørs i en solrig seng i USDA zoner 10 til 11 når de begynder at sætte på mærkbar vækst.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com