Sådan Control snudebiller i majs kerner med Cold Storage

June 12

Sådan Control snudebiller i majs kerner med Cold Storage

Snudebiller er bittesmå, brunlige sorte biller med aflange organer og lange, tynde snuder. En type af weevil, majs weevil, finder vej til din spisekammer og skabe via kerner af majs. Deres larver modne inde hele majs kerner, og når de er voksne de gør deres vej ud af kerner via små runde huller i kornet. Heldigvis, en majs angreb er let at styre og forhindre tilbagevendende med kølerum.

Instruktioner

•Find kilden til din infestation. Små huller i din majs kerner er bevis på, at snudebiller udklækket af dem. Derfor er det vigtigt at inspicere majs produkter i dit spisekammer omhyggeligt for at finde kilden til angreb. Du muligvis også se voksen snudebiller direkte på corn, da dette er hvad de lever af, når de modnes.

•Fjernelse kilden til din infestation. Kaste ud kornet produkter, du mener at være befængt med majs snudebiller.

•Scrub den plads, hvor produktets majs var gemt grundigt. Bruge et fad vaskemiddel eller andre husstand renere.

•Opbevar alle majs-produkter, der ser ud til at være inficerede i fryseren. Dette vil dræbe enhver larver inde i din majs kerner, der ikke kan registreres med det blotte øje. Holde produkterne i kølerum for omkring fire dage for at sikre enhver larver dræbes helt.

•Sæt inficerede korn i hårdfør, lufttætte beholdere, plast eller glas efter frysning i fire dage til at holde enhver snudebiller dvælende om ud. Hvis du har pladsen, hvis din fryser, overveje opbevaring beholdere der permanent. Dette er en specielt nyttig strategi, hvis du køber majs produkter i bulk og ender opbevaring af produkterne i mere end en måned før du bruger dem.

•Sæt enhver ny majs produkter i fryseren før du bruger dem eller gemme dem andre steder. Majs snudebiller elsker majs; Det er deres hjem som larver og deres fødekilde som voksne. Og de trives i fugtige, varme temperaturer. Således, at popcorn eller majs mel er ikke den eneste måde for snudebiller at hitch en tur ind i dit hjem. Dekorative majs på cob som dem, der anvendes omkring Thanksgiving ferie, samt frisk-fra-the-jord-stand ører af majs kan alle indeholde snudebiller eller deres larver.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com