Hvordan man kan tage en skæring fra Bougainvillea

June 17

Bougainvillea er en farvestrålende plante, der producerer en overflod af blomstrer i foråret og sommeren. Det er en populær landskabspleje og potteplante, vil vokse udad i en bush figur, eller der kan være uddannet til at vokse opad i en vinstok figur. De er meget nemme at passe og er sygdoms- og skadedyrsbekæmpelse resistente. Formering af bougainvillea gøres bedst ved at dyrke stiklinger fra eksisterende anlæg. Tager et udklip fra en bougainvillea indebærer at placere en passende del af plante, der vil trives på sin egen.

Instruktioner

•Wait indtil midten af sommeren til at tage opskæring.

•Undersøg stænglerne af planten og finde en, der er kortere end de andre og stadig grønne. Dette kaldes nåletræ; Det er mere fleksible end løvtræ, der er ældre og mere fast.

•Brug skarpe Sakse til at afskære en del af denne nåletræ med en 45-graders vinkel. Skæring bør være mellem 2 og 4 inches lang og det skal også have to til tre par af bladene på det.

Tips & advarsler

  • Bougainvillea stiklinger kan også træffes i det sene efterår eller vinter når planten er hvilende. Disse stiklinger kaldes hårdttræ og bør være mellem 12 og 24 inches lang.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com