Kan du bruge søen ukrudt til at gøde haven?

June 18

Søen ukrudt, såsom alger, har mange fordele i en sø, Dam eller creek. Disse planter kan give levesteder, mad og opløst ilt for vandlevende organismer. Lejlighedsvis, selv, kan alger og andre vand ukrudt vise overdreven vækst, på grund af gødning forurening eller andre årsager. Høst og ved hjælp af disse ukrudt i befrugtende din have er en effektiv løsning.

Høst

Alger er enkle at høste fordi de ofte flyder på vandoverfladen. Brug et net til at fange dem og gemme dem i en plast bin. Ukrudt, der vokser i jorden under vandet er vanskeligere at høste. I meget grundt vand, grave dem op eller køre en rake igennem dem for at løsne deres rødder.

Brug

Den enkleste måde at bruge søen ukrudt som gødning er at føje dem til kompost. Sund, aktiv kompost bunker er 40 til 60 procent vand, så fugt i søen ukrudt vil støtte nedbrydning processen. Tilføje alger og andre søen ukrudt i små mængder, sammenholdt med madrester, blade, græsafklip og andre haveaffald.

Fordele

Undersøgelser om fordelene ved alger som gødning er begrænset, men Tang bruges ofte som gødning, fordi den forsyner mikronæringsstoffer som jern og boron, samt aminosyrer og væksthormoner. Disse materialer fremskynde planters vækst og forbedre farven og vigor. Alger kan også indeholde nogle af disse fordele. Ved den mindste sø ukrudt vil tilføje kvælstof til kompost.

Advarsler

Tilføj ikke alger og andre søen ukrudt direkte til haven. Disse planter ofte har en offensiv lugt og kan ikke nedbryde hurtigt på grund af deres høje vandindhold. De er uinteressante og rodet som haven barkflis.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com