Maling ideer for Teen soveværelse

June 19

Maling ideer for Teen soveværelse

Når en teenager ønsker at genfremstille hendes soveværelse, har hun ikke stopper ved fælles ting som striber, stencils eller fokale vægge. Bestemte former for malerarbejde kan tilbyde indsigt i sig selv. Hun ønsker måske at overveje, hvad hun ønsker at fremhæve i sit værelse, og hun kan stole på sin fantasi til at bringe det.

Magnetiske og tavle maling

Teenagere undertiden tack ting til vægge, men push-pin huller i drywall er ikke attraktive eller sjovt at lappe op. To frakker af magnetiske maling--der også fungerer som en primer--vil gøre soveværelse vægge klar til noter, tidsplaner eller billeder uden skader til drywall, selv. Tape out området væg teen ønsker den magnetiske del at besætte. Når den magnetiske maling er tør, maling over det med nogen farve din teen likes. Du kan også ønsker at tape ud en ramme omkring den magnetiske del; male det i en farve, der står i kontrast med vægfarven.

Tavle maling tilbyder teenagere et sted at kradse frit på væggen. Maling og ramme ud en tavle sektion af muren på samme måde, du ønsker for en magnetisk sektion, men dækker ikke tavle maling med væg maling.

Personlige genstande Display

Hvis din teenager har trofæer, memorabilia eller fotos han ønsker at vise, skal du vælge en anden fra soveværelse vægfarve farve og male en stor figur på den ene væg til at fungere som baggrund for dem. Formen kan være så simpelt som et rektangel eller så kompliceret som noget fra din teen fantasi, men det er en god idé at holde det til en farve, så fokus forbliver på de ting, der vises i figuren. Installere hylder, en opslagstavle eller pind board (som alle kan også males hvis det ønskes) til nem fremvisning og periodisk skiftende ting din teenager ønsker fremtrædende plads i hans værelse.

Musik vægmaleri

Selv hvis din teenager ikke spiller et instrument, er han næsten sikker på at have en yndlingssang. Maleri noter og tekster på hans soveværelse væg virkelig personliggøre rum som sin egen.

Dette projekt kan tage flere dage. Det er bedre og mindre forstyrrende at holde musikken vægmaleri til en kort mur snarere end at gå hele vejen rundt i soveværelset. Du kan også nødt til at leje en laser niveau og stativ fra et byggemarked center for projektering niveau, vandrette linjer på væggen.

Husk, at sort er en nådesløs farve for musik vægmalerier. En nuance af grå viser, der var goofs mindre let, og det er også mindre skurrende på øjnene.

Tilbehør

Maling behøver ikke at gå kun på væggene. Din teenager kan male lærred lampeskærme, lampe baser, skåle glas for at holde hendes smykker eller endog hendes møbler (hvis du giver tilladelse). Mindre projekter som disse lad hendes express, hende selv og hendes smag, og de er nemme at skifte ud, hvis hun ønsker noget nyt fremover.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com