Bed Bug afskrækningsmidler

July 5

Bed Bug afskrækningsmidler

Blod-sugende, svært at dræbe og mindre end en fjerdedel af en tomme i størrelse, væggelus udgøre nogen fare for sundheden, men deres foruroligende tilstedeværelse er ved at blive et stigende problem, særligt i USAs mere befolket stærkt urban byer. Heldigvis er en række overkommelige og effektive afskrækningsmidler på markedet til bekæmpelse af væggelus angreb.

Madrasovertræk

Væggelus er glad for at skjule sig i plast hjørner af din boks foråret eller rør eller sømme i din madras. For at forhindre en væggelus ind disse svært at spot områder af din seng, kan du dække både boks foråret og madras i en lys-farvet encasement, hvilket gør spotte de små insekter let. Du bør købe en kvalitets encasement og kontrollere regelmæssigt for huller eller revner, ifølge Environmental Protection Agency. CNN Money rapporterer, at en queen size boks foråret dække koster omkring $50 i 2011, mens en madras dækning vil køre dig omkring $130.

Climbup tilløbsbassiner

En klatre-up interceptor er en plastik mote, der forhindrer en væggelus fra klatring op benene af dine møbler eller seng. Du kan købe 12 klatre-up tilløbsbassiner for omkring $60.

Dobbeltklæbende Tape

Et billigere alternativ, hjemmesiden Bed-Bug.org anbefaler anvende dobbeltklæbende tape til forskellige områder af dit soveværelse og hjem, diffuseres der bed bugs som de flytter fra et område af hjemmet til den anden. Ved at kontrollere tape for bugs hver dag, kan du også måle niveauet af problemet, før det bliver ud af hånden.

Ekstern indgang forsegling

De fleste væggelus indtaste dit hjem via brugte elementer såsom senge og sofaer, eller de kunne hoppe ombord på dit tøj eller kuffert efter en rejse. Men fugle og flagermus også bære væggelus, så det er vigtigt at forsegle alle entryways i dit hjem med caulk eller fugemasse, specielt i kældre og lofter.

Rod fjernelse og hjem oprydning

Simpelthen rengøring og de-rod din hjem kan frastøde væggelus, som bed bugs tiltrækkes rodet områder, der giver masser af steder at skjule. Du bør også vakuum regelmæssigt, især omkring hjørnerne af din seng, og vask dit sengetøj ofte. Hvis du har rejst for nylig, vakuum din kuffert inden at bringe det ind i hjemmet, og deponere alle rejser tøj direkte i vaskemaskinen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com