Hvordan man opbygger en flise gangbro på en bakke

July 6

Hvordan man opbygger en flise gangbro på en bakke

Natursten er en fantastisk måde at landskab en bjergskråning. Som en naturlig sten tilbyder flise en glat tekstur, der gør det et godt valg for en gangbro. Den største udfordring du står over for er hældningen på bakken. Men, uanset hældning, holde grade af området du graver for gangbro så fladt som muligt.

Instruktioner

•Sæt flere fliser på græsset til at bestemme den ønskede bredde af din gangbro. Fordi formen af flise varierer, slå flise, så figurerne supplerer hinanden.

•Spray græsset hvor gangbro vil blive bygget med mærkning maling. Holde malingen inde i området at være gravet så det forsvinder når du graver ud området af gangbro.

•Dig form af gangbro med en skarp spids skovl. Grave ned omkring 6 til 8 inches til rock base, som er grundlaget for gangbro og giver mulighed for dræning. Dette er også en god tid til at installere en separat grænsen for flise gangbro. Grænsen kan gøres ved hjælp af beton eller liggende tømmer eller endda en anden type af stenen. Hvis hældningen på bakken er for stejl at holde rock og sand i sted, grave skridt ud efter behov. For mere om flise trin, se "Konstruere flise trin i den landskab" i afsnittet Reference til denne artikel.

•Lay 1/2-inch skærver, gør laget omkring 3 inches dyb. Rul et lag af landskab stof til at forhindre, at uønskede ukrudt eller græs vokser mellem fliser. Hæld sand over landskab stof, omkring 2 inches dyb, at skabe en blød, men fast fundament for fliser. Rake sand til at producere en glat overflade.

•Sæt flise i gangbro som hvis du at sammensætte et stort puslespil. Da stenen er placeret i sandet, er det muligt at holde overfladen af stenene selv. Du skal blot fjerne eller tilføje sand under en flise til at opnå dette. Når en brik er sat på plads, skal du bruge en gummi hammer til at 'sæde' stenen i sandet. Holde huller mellem stenen næsten lige og fylde dem med sand. Feje væk overskydende.

Tips & advarsler

  • Flise kan købes i firkanter. Klippe tykke flise ved at score det med en murværk klinge. Bruge en færdighed sav og en mason's hammer.
  • Bære sikkerhedsbriller og beskyttende handsker når du arbejder med sten og sand. Efterlad ikke elværktøj uden opsyn i overværelse af børn.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com