Hvordan at rengøre spoler på en KitchenAid Side-by-side

July 7

Hvordan at rengøre spoler på en KitchenAid Side-by-side

Køleskab kan være den mest misbrugte køkken apparat. Dørene er åbnet og lukket hele dagen lang, nogle gange ingen alt for forsigtigt. Det er ofte proppet så fuld af mad og drikkevarer der kold luft cirkulerer knap. Til toppen det off, ikke har du sandsynligvis så nedenunder det siden den dag det blev installeret. Mindst en gang om året - mere hyppigt hvis du har kæledyr eller bor i en støvet klima--skal du rense dit køleskab kondensator spoler. Ikke blot vil din mad blive koldere, dit køleskab vil arbejde mere effektivt, og der kan spare dig penge på din energiomkostninger.

Instruktioner

•Tag køleskabet hvis muligt, eller lukke off effekt på boksen breaker.

•Åbn både køleskab døre. Fjern de to skruer at sikre base gitter, hvis din model er indrettet. Tag fat i hjørnet kanten af base gitter og træk forsigtigt gitter mens du trykker på toppen til at frigøre det fra foråret klip. Luk køleskab døre.

•Anbring en lommelygte, så at det skinner på køleskabet coils. Slå vakuum og bruge en dyse vedhæftet fil til at rydde op eventuelle løse støv og dyrehår eller andet snavs omkring spolerne. Pas på ikke at beskadige de sarte køleribber på bredbånd, som du rense.

•Dislodge enhver støvede indskud stikning til coil finner mens du fortsætter med at køre tomrummet, ved hjælp af en blød børste og fortsætter forsigtigt. Ren så langt tilbage i og nedenunder bredbånd som du kan nå uden at beskadige nogen finner.

•Rengør den base gitter med vakuum og pensel. Vedhæfte gitter ved at klikke det tilbage på plads på foråret klip. Erstatte gitter skruer, hvis udstyret. Plug køleskabet tilbage i eller slå magten.

Tips & advarsler

  • Det er nemmest at ligge på din side under rengøring af køleskabet spoler.
  • En tandbørste tapede til et træ dyvel eller værftet stick gør en god coil rengøring værktøj, eller du kan købe særlige lange, tynde coil rengøring pensler til at hjælpe dig med at nå flere af coil overflader. Nogle pensler tillægger selv din støvsuger. Bare være omhyggelig med ikke at flade køleribber med nidkære rengøring.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com