Sådan får du en sved pletter ud af en Golf Hat

July 7

Sådan får du en sved pletter ud af en Golf Hat

Det er en almindelig situation til at beskæftige sig med. Du tilbringe en hel dag i den varme sol Golf og vende hjem--kun for at finde en enorm, grimme sved pletter på din favorit golf cap. En sved pletter let kan fjernes, og jo hurtigere pletten er behandlet, desto bedre bliver resultatet. Over tid, kan sved pletter slå en grim nuance af gul og bliver sværere at fjerne.

Instruktioner

•Kontrollér en sved-opløse indsætte ved hjælp af enten aspirin eller bagepulver. En aspirin Indsæt, knuse to aspirin til et pulver og fortynde pulver i en halv kop vand. Påfør blandingen til pletten, og lad det har sat to timer. Indsætte for en bagepulver Bland lige dele bagepulver og vand, og svamp det på pletten. Forlade bagepulver sat til 15 minutter.

•Sæt hat på en hat shaper--en plastik enhed, der holder en hat form, mens det er at blive vasket. Det er ikke et must, men hvis du er bekymret for din hat, bevarer sin form, kan det være et aktiv.

•Sæt din hat i vaskemaskinen. Vaske det med et mildt rengøringsmiddel, ved hjælp af koldt vand og den blide cyklus. Fjerne hat fra vaskemaskinen og lad det lufttørre, på hat fræser, natten over.

Tips & advarsler

  • En speciel spray behandling kan købes på sporting varer butikker, formuleret til at holde en hat fra at blive plettet af sved.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com