Pinto bønner planter

July 27

Pinto bønner planter

En fast bestanddel af mexicanske retter og ofte fundet i køkkener i de amerikanske sydstater, pinto bønner besidder en lang og farverig historie. De var en af sorterne af bønne tæmmet i syd- og Mellemamerika over 7.000 år siden, ifølge Thomas Jefferson landbrugs Institute, og arbejdet gradvist sig vej mod nord. Planterne gør deres bedste i varme, tørre regioner, som forfaldt frø er liggende hen til skade af eftersæson regn.

Tidlig plante praksis

Tidligt i deres tæmning og indtil soja bønne plante blev opdaget at give kvalitet foder, pinto bønner blev plantet sammen med enten majs eller squash. På grund af sin høje ernæring, på linje med de korn som majs, når to blev plantet sammen gav de en overlegen kost for mennesker ved høst. Når soja bønne kom fra Kina, blev denne praksis alle, men opgivet.

Kvælstof

Pinto bønne plante er en af få planter, der returnerer kvælstof til jorden i stedet nedbryder det. Dette gør det unødvendigt at befrugte pinto bønner med kvælstof, selvom det ikke skader planten hvis du gør, så længe du ikke får nogen på løvet. Kvælstof brænder løv, men er nødvendig for plantens rødder. Du kan købe en inoculant på dit lokale Havecenter, som virker til at låse kvælstof ind i roden af planten.

Plantning af bønner

Pinto bønner er i samme familie som grønne bønner, et fælles haven billetpris. De gør godt i rige, løs og lidt smuldrende jord, plantet af frø i en dybde af 1 til 1 1/2 inches, afhængigt af tekstur af din jord. Plante dybere i sandjord. Du kan vælge at plante i bakker eller rækker, men tætliggende rækker tillade planter til bush sammen og kontrollere ukrudt vækst af skygger jorden under dem. De har brug for en lang vækstsæson og kan plantes indtil jorden har varmet til mindst 50 grader Fahrenheit. Cool jord tilskynde svamp vækst.

Bevare og bruge Pintos

Pinto bønner falder ind under kategorien af tørrede bønner. Tørrede bønner er høstet når frøet er fuldt udvokset inde pod og ikke kan blive bidt til. Grønne bønner er høstet meget tidligere, når frø er umoden, og stadig bløde og grøn. Tørrede bønner holde godt hvis høstet på peak. De kan få lov til at tørre på planten som planten dør hvis du vokser dem på et tørt sted, eller du kan trække hele planten op og hænge ved sine rødder i et køligt, tørt sted at afslutte tørring. Dette er en god idé hvis du har efteråret regner. Når tør, shell bønner, fryse i et par timer til anholdelse weevil udvikling og opbevares i lufttætte beholdere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com