Hvordan man bruger EverTrue støbning

January 20

Hvordan man bruger EverTrue støbning

EverTrue støbning kommer i en række forskellige typer, såsom krone støbning, stol jernbane støbning og base støbning. Alle disse typer af lister findes i en bred vifte af stilarter der passer til din personlige smag. Moderne, traditionelle og casual mønstre kan alle være trykte i støbningen. EverTrue støbning kan også foretages i materiale efter eget valg, fra bløde træsorter, hårde træsorter, MDF og polyurethan. Med EverTrue gulvprofiler har du også mulighed for at vælge en pre færdige støbning eller en, du kan male eller bejdse selv.

Instruktioner

•Lay dråbe klud ned i det område, hvor du arbejder. Sørg for at skære og anvende finish på din støbning her for ikke at få støv, maling eller pletten hele dit hus.

•Measure området hvor du ønsker at sætte støbning. Stykker af støbning kommer i 8, 10 og 12 fods længder. Sørg for at vælge den længde, der er tættest på hvad du skal undgå at spilde enhver støbning.

•Klippe stykker af støbning med gering så efter længden på hver væg. Hvis noget, udskårne stykker lidt længere, fordi hvis du klippe dem for korte du bliver nødt til at starte forfra. Hvis du installerer en stol jernbane, måle fra gulvet op til hvor bunden af stolen rammer og gøre en mark på hver væg.

•Applicer pletten eller maling til stykker af støbning før du anvender dem på væggen. Dette vil forhindre nogen af pletten eller maling fra at få på væggen og giver dig et rent look.

•Applicer lim, der er godkendt af EverTrue på bagsiden af stykker af støbning. Sørg for at følge vejledningen på pakken med klæbemiddel. Tryk på dele af støbning på væggen. Hvis du opretter en stol jernbane, placere en plan oven på støbning før at trykke det på væggen for at sikre det er niveau.

Tips & advarsler

  • Corner blokke og divider blokke kan bruges som en dekorativ måde at forbinde to stykker af støbning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com