Væg rengøring retsmidler

August 22

Væg rengøring retsmidler

Fedt splatters fra madlavning, oliekridt mærker fra nidkære børn og hverdagen tager en vejafgift på dine vægge. Disse pletter og misfarvninger forårsage dine vægge skal vises beskidt, hvilket kan gøre hele rummet synes nusset. Heldigvis er der en række væg rengøring retsmidler, der med succes kan gendanne udseendet af dine vægge.

Bagepulver

Bagepulver er en all-naturlige renere og deodorizer, det er sikkert at bruge omkring børn og kæledyr. Det fungerer godt som en spot renere du fjerner oliekridt mærker fra malede vægge. Fugt en ren svamp med vand og drys bagepulver på svampen. Blid gnide oliekridt markerer off vægge med siden af den svamp, der har bagepulver på den. Fortsætte gnide i flere sekunder, indtil oliekridt mærkerne er ikke længere synlige. Tørre rester ud af væggen med en ren klud.

Eddike

En naturlig renere, deodorizer og svamp killer, kan eddike fjerner forskellige pletter og problemområder fra dine vægge. Fjerne klistermærker fast til vægge ved at holde en svamp dæmpet i eddike mod hjørnerne af klistermærker indtil grundigt mættet med eddike. Dernæst forsigtigt skrabe sticker ud af væggen ved hjælp af en gammel kreditkort. Hvis du vil fjerne enhver klistret restprodukt fra væggen, gnide væggen med på svamp fugtet med eddike.

Eddike fungerer godt som en affedter og vil fjerne fedt-madlavning splatters fra væggene. Fyld en ren sprayflaske med lige dele eddike og vand. Hvirvle flasken rundt for at blande indholdet sammen. Tåge fedtet væggene med blandingen og straks krat med en ren svamp. Fortsæt, indtil du har fjernet fedtet. Skyl blandingen fra væggene af aftørring med en klud fugtet i koldt vand.

Borax

For en komplet væg rengøring, bruge en blanding af borax og vand. Borax indeholder natriumborat og er sikkert at bruge på paneler, tapet og malede vægge. Begynde med at fjerne alle dekorationer--som billeder, spejle og forhæng--fra væggen. Bland 1 gallon af vand med 1 kop borax. Rør indholdet sammen, indtil borax er opløst.

Bruge en tør støv moppe til at fjerne overflade snavs og støv væk fra væggene. Fugt en svamp i blandingen og begynder at skrubbe bunden af væggen. Skyl svamp i blandingen når det bliver snavsede. Fortsætte skrubbe væggene blidt mens du flytter opad. Skyl blandingen fra væggene med en ren klud fugtet i koldt vand.

Ammoniak

Ammoniak er den anbefalede af husholdning kanal som deres første valg for rengøring væggene. Desværre, ammoniak producerer stærke dampe, der kan forårsage hovedpine, svimmelhed og kvalme. Når du bruger ammoniak, give tilstrækkelig ventilation ved at åbne døre og vinduer. Mix 1 kop af ammoniak med 1 gallon af koldt vand. Ved hjælp af koldt vand i stedet for varme vil reducere mængden af dampe, der producerer kemiske. Skrub væggene med en ren svamp dæmpet i ammoniak blanding. Når du har grundigt rengjort væggene, tørre ammoniak blanding af med en ren svamp dæmpet i koldt vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com