Mangotræer, der vokser i Central Florida

September 11

Mangotræer, der vokser i Central Florida

Mango er en af verdens mest begunstigede frugter og rang på toppen af listen når det kommer til afgrøder, der dyrkes i subtropiske og tropiske områder, ifølge University of Florida's Ag forlængelse. Sorter, der er bedst i koldere temperaturer har anthracnose modstand. Mango vil vokse så langt nord som Merritt Island, og de foretrukne sorter, der dyrkes i området, ifølge Toppy Feil af Brevard sjældne frugt Rådet i Melbourne, Florida.

Keitt Mango

Keitt mango dyrkes så langt nord som Toppy Feil Grove på Merritt Island. Deres papirmasse tekstur har en mellemlang mængde fiber af en citron gul farve. Vokset i Florida siden 1939, opstod Keitt i Florida fra en Mulgoba sætteplante. Dens frugter er fast med en tyk hud og en mild og sød smag. Det har en åben vækst vane, og grene vil hænge jorden med en tung afgrøde hvis ikke beskæres. Det betragtes som en dværg træ, og hvert træ kan være plantet fra 5 til 20 fod fra hinanden.

Hougaard Mango

Kaptajn John Haden stammer Hougaard mango sætteplante i Florida i 1902 fra en Mulgoba forælder krydset med forskelliger terpentin, som smagsvarianter frugten. Hougaard mango vokser ind i et medium til store træ op til 20 fod i højden på bare 6 år gammel. Frugterne er ovale runde og har en gylden hud med crimson blush og modne midt i sæsonen. Planter der skal plantes 20 til 30 fødder fra hinanden.

Nam Doc Mai Mango

Nam Doc Mai mango har sin oprindelse i Thailand. Denne aflange mango med en grøn-gul farve og lys pink blush har en kurve nederst i frugten. En Queensland, Australien, regeringen hjemmeside artikel beskrives frugtkødet som superior og sød med lidt fiber. Frugten spises også grønne og anvendes i mange Thai opskrifter. Frø fra Nam Doc Mai føre frøbedsplanter, der producerer frugt rigtigt forælder i fem år. Podning på rodstok bringer frugt til tabellen i et til to år. Træerne bør være fordelt 13 til 20 fødder fra hinanden.

Kent Mango

Kent mangotræ er af middelhøjde og bærer frugt sent på sæsonen. Den producerer store og farverige frugter, herunder de grønne, gule, røde og lilla. Type af frø fra Kent vil ikke producere stiklinger frugt som forælder træet. Derfor kræver træerne formering ved podning. Træerne skal plantes 13 til 26 fod fra hinanden, fordi den opretstående vækst vane giver mulighed for tættere afstand. Kent har et lavt fiberindhold, hvilket gør det overlegne for udskæring og spise fra hånden. Dens smag er sød med en terpentin bid, der gør det kompliceret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com