Sådan deaktiveres røgalarmer efter strømafbrydelse

September 23

Røgalarmer er designet til at lyden fra når røg opdages. En røgalarm, der ikke nulstille sig selv efter et strømsvigt og i stedet lyder en alarm skal være slået fra. Der er en række procedurer for at slukke den røg alarm, så det er tilbage til sin normale operationelle tilstand - hvoraf ingen permanent skader enheden. Ingen specielle værktøjer er nødvendige.

Instruktioner

•Locate knappen "Nulstil"--Dette kan være på den røg alarm Kontrolpanel eller på røg alarm, selv. Tryk på og hold i "Nulstil" knappen, indtil alarmen ophører. Slip knappen.

•Tag røgalarm fra base ved at dreje det mod uret, hvis alarmen fortsætter med at lyde unødigt. Fjern batteriet, der ikke længere yder tilstrækkelig nødstrøm til den røg alarm fra batterirummet. Placer et nyt batteri i batterirummet. Twist røgalarm tilbage på soklen.

•Tag røg alarm fra bunden igen, hvis alarmen ikke er stadig nulstillet. Udslette indersiden af den røg alarm og ventilationskanaler på sin side med en vand-fugtet køkkenrulle. Tør med et stykke køkkenrulle. Blæse sensor inde røgalarm med en byge af trykluft til at fjerne enhver løs snavs eller andre forurenende stoffer begroning sensor plade. Gnid sensor pladen med spidsen af en vatpind fugtet med destilleret alkohol. Twist røgalarm tilbage på basen for at stoppe alarmen fra unødigt klingende.

Tips & advarsler

  • En røgalarm, der har haft dens kredsløb, ødelagt af en spændingsbølge vil skal udskiftes.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com