Madras rengøring maskiner

September 23

Madras rengøring maskiner

Regelmæssigt rengøring og desinfektion din madras kan sænke antallet af madras forureninger du sover på. Disse forurenende stoffer omfatter støv, støvmider, væggelus, bakterier og vira. Forurenende stoffer kan irritere dem med astma eller allergi. Professionel madras rengøringsmidler bruge en eller flere af flere typer af maskiner til at desinficere madrasser.

Ultraviolet lys maskiner

Nogle madras rengøringsmaskiner bruger ultraviolet lys til at desinficere madrassen. Det ultraviolette lys vil dog kun desinficere det øverste lag af madrassen og har generelt ikke strøm nok til at infiltrere de lavere lag. Dette er nyttigt for desinfektion lys pletter og overflade støv, men det vil ikke helt slippe af støvmider, væggelus og dyb pletter i madrassen. Disse maskiner flash ultraviolet lys på madras fra 6 til 8 inches over madrassen i mindst 30 sekunder ad gangen. Nogle af maskinerne har større lys end andre. Hvis lyset er små, får du arbejder på din madras ét område ad gangen til helt desinficere overfladen.

Damprensning maskiner

Nogle professionelle rengøringsmidler bruge damprensere at rengøre overfladen af madrassen og trænge dybt ind i den mattresmed skum eller fjedre. Disse maskiner koge vand ved en meget høj temperatur til at producere damp, der er skudt ud af en tryllestav på et meget højt tryk. Dampen trænger madras til at løsne støv, snavs og debris. I modsætning til ultraviolet lys maskiner, Damprensning maskiner faktisk fjerner og rense pletter. Nogle damprensere kræver ikke brug af nogen kemikalier, så processen ikke vil efterlade et restprodukt for dig til at skylle ud.

Vakuum maskiner

Typisk, damprensere vakuum madrassen før og efter Damprensning det. Støvsugning før fjerner enhver store partikler, der måske ellers skubbes ind i madrassen under Damprensning proces. Støvsugning igen efter vil den dampende proces fjerne kontaminanter, der damp rengøring har løsnet. Nogle damp rengøringsmaskiner har også støvsugning kapaciteter, mens andre kræver brug af en separat vakuum til at effektivt rense madrassen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com