Johnsons gulv voks procedurer

September 28

Gulve bliver kedelig efter gentagen vask og mund trafik. Bringe tilbage skinne til kedelig gulve med en frisk lag gulv voks. Der er to typer af Johnsons gulv voks. Et skridt er en voks, der ikke kræver polering. Paste wax kræver raspning men giver en længerevarende voks belægning. Ren gulvet med en kost, tør moppe eller vakuum før voksning.

Johnsons ét trin voks procedurer

Ét skridt voks og voks, der kræver polering er ikke kompatible. Hvis du ikke kender typen af voks, der oprindeligt blev brugt på gulvet, teste et lille område. Ryst produktet for at blande ingredienserne før du anvender voks til gulvet. Brug en klud til at anvende en liberal beløb af Johnsons ét trin voks på et lille område af gulvet. Hvis voks tørrer til en mat finish, skal den gamle voks fjernes.

Fjern gamle voks af vaske gulvet med ét trin voks. Mætte små sektioner af gulvet med Johnsons ét trin voks og tørre voks op med en ren klud. Ændre klude ofte at sikre, at alle de gamle voks er fjernet. Gentag i sektioner på hele gulvet.

Efter afprøvning på gulvet og at fjerne den gamle voks, hvis det er nødvendigt, Anvend en liberal beløb af Johnsons ét trin voks på gulvet i sektioner. Hæld voks på gulvet og fordeles jævnt med en voks applikator eller blød klud. Når du er færdig, skal gulvet vises ensartet våd.

Johnson's Paste Wax procedurer

Før du bruger Johnson's Paste Wax, ren gulvet med et opløsningsmiddel-baserede rengøring produkt som opvaskemaskine rengøringsmiddel og varmt vand. Dette fjerner alle jord og klistret rester. Arbejde med korn til at anvende en glat, selv frakke af Johnson's Paste Wax. Buff med en ren klud efter voks er tørret til en tåge. Gulve kan buffed med en elektrisk buffer, efter voksen har tørret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com