Planter & blomster, der kan overleve Frost

February 10

Planter & blomster, der kan overleve Frost

Hvis du bor i en region, der får kolde efterår og vinter, nøje overveje, hvilke blomstrende planter, du lægger i din have. Nogle planter kan overleve frost, hvilket gør dem bedre valg, hvis du bor og har en have i New England, Mid-Atlantic stater eller en anden region, hvor køligere om bringer frost.

Krysantemum

Krysantemum er en plante, der kan tåle frost, ifølge plante-Care.com. De fleste sorter af krysantemum gør godt i en lys frost, men dem med hvide blomster kan har en hårdere tid overlevende chill. Krysantemum vokser bedst i jorden, som ikke er for fugtigt, men også skal vandes stærkt i de varme sommermåneder, indtil de begynder at blomstre. Selvom helt hårdfør, vil krysantemum ikke overleve, hvis temperaturen falde under frysepunktet efter en kraftig regn.

Hostas

Hostas, som svarer til liljer, er en anden blomstrende plante, der kan overleve frost. Faktisk er det bedste tidspunkt at plante dem sidst på sommeren, efter Green Hill Hostas. Hvis du planter hostas om måneden til en måned og et halvt før den første frost, giver det planterne mulighed for at forberede vinteren ved at etablere stærke rødder i den varme jord. Selv om det er muligt at plante din hostas endnu senere, er der en større chance for de vil rådne over vinteren.

Phlox

En anden plante, der kan overleve frost er floks. Populære for deres flere farver og duft, Phlox kan gøre det gennem frostklare betingelser med den rette pleje. Phlox vil blomstre i slutningen af foråret og nogle arter vil fortsætte blomstrende gennem sommeren. Når frosten kommer sent om efteråret, vil din floks visne. På dette tidspunkt, skal du skære ned din floks stilke til omkring 2 inches over jorden, ifølge EasyToGrowBulbs.com, at hjælpe dem med at overleve gennem vinteren.

Coneflowers

Coneflowers, kendt for deres lilla blooms, er en flerårig plante, der kan overleve frost. Fordi de er afledt af vilde blomster, de kræver lidt pleje og kan gøre det gennem kølig betingelser. I modsætning til floks, skæring tilbage coneflowers for enden af den blomstrende sæson er ikke nødvendigt. Mens gør så ikke vil såre din plante, spise mange fugle frø fra de døde coneflowers om vinteren, ifølge Yardener.com.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com