Blomster til at plante i marts i Zone 9

October 12

Siden den gennemsnitlige sidste drab frost dato i USDA plante hårdførhed Zone 9 er mellem februar 1 og 28, er det sikkert at plante de fleste blomster der i marts. De eneste blomster, der ikke bør plantes i marts er dem, der ikke kan tåle Zone 9 sommervarmen. Disse blomster, såsom petunias og snapdragons, der skal plantes i efteråret til efterår, vinter og tidligt forår nydelse. Sørg for at vælge blomster, der er egnet til sommer dyrke til at plante i marts.

Rød Amaranth

Rød amaranth (Amaranthus tricolor), også kaldet tampala og kinesiske spinat, er en blomstrende etårig plante, der skal plantes mellem marts 15 og 30 i Zone 9. Denne plante er almindeligt dyrket for sine farverige og spiselige blade ud over sin lyse Bourgogne blomst faner. Planterne vokse til mellem 2 og 5 fødder, afhængigt af sort. Bladene kan være rød, grøn, bronze, gul eller brun. Amaranth kan dyrkes nemt fra frø og vil frit reseed selv hvis blomstrer er tilbage på anlægget for at gå til frø. Disse planter kan dyrkes i fuld sol, men vil gøre bedst med midt på dagen skygge. De vil vokse i gennemsnit jordtyper, så længe det dræner godt.

Impatiens

Impatiens (Impatiens walleriana) er urteagtige flerårig blomstring planter dyrket som enårige i Zone 9. De kan plantes med succes fra 1. marts til juli. De vokser til mellem 6 og 24 inches høj, afhængigt af sort. Blomsterne kan være dobbelt eller enkelt i form og mellem 1 og 2 1/4 inches i diameter. De fås i en bred vifte af bloom farver fra nuancer af pink, rød, lilla, orange og hvid til flerfarvet. Impatiens planter kan købes i de fleste planteskoler og drivhuse. De bør være plantet i næringsrig frugtbar jord med god dræning og holdes jævnt fugtig hele sæsonen. Enten en del skygge eller fuld skygge er fint, men planterne vil klare sig bedre med mere skygge i den varme Zone 9 sommer.

Sweetwilliam

Sweetwilliam (Dianthus barbatus) er en urteagtige flerårig plante, almindeligt dyrket som en årlig i Zone 9. Det bør plantes i marts eller April og kan være vokset fra efterkommere-- men unge planter er let at opnå fra lokale planteskoler og drivhuse. De fleste kultivarer vokse til mellem 1 og 2 fod høje. Blomsterne kan være dobbelt eller enkelt i form og kommer i rød, pink, hvid og bi-farve. Løvet er medium grøn med 4-tommer lange lanse-formede blade. Disse planter foretrækker dyb, rig, frugtbar jord, der dræner godt. De kan plantes på et sted, der modtager solskin hele dagen, men vil gøre det bedre med midt på dagen skygge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com