Vil min pibe fryse hvis den udenfor vand studs er utæt?

October 17

Vil min pibe fryse hvis den udenfor vand studs er utæt?

Udendørs studsene fryse og rørene brast, da temperaturer dukkert under frysepunktet i en længere periode. Du kan gøre en række ting at forhindre dette i at ske, herunder at slukke vandet yderligere ned linjen i røret, isolerende udendørs spidsende og overraskende, at holde spidsende siver hele vinteren.

Hvorfor rør fryse og brast

I modsætning til populær tro, et rør ikke sprænge når det fryser fordi is inde i røret udvider og brister i røret i stedet for isen. Det frosne vand udvider sig inde i røret og øger presset på røret yderligere op linjen, inde i dit hjem. Pres på anden siden af is-klump er lettet gennem spidsende, men i røret det har ingen steder at gå men ud.

Hvorfor drypper forhindrer brister

En dryppende spidsende forhindrer ikke en frosne rør, fordi vandet holder flytte; i stedet giver det en afsætningsmulighed for den øgede trykket inde i røret. Dette pres tager stien mindst modstand. Sprængfyldt opstår når stien mindst modstand er det manglende punkt i røret. En utæt spidsende sikrer, at stien mindst modstand er altid gennem at lække.

Hvad vil fryse

Hvis du tillader din studs at dryppe hele vinteren, din pibe kan ikke fryse, men din studs vil. Du vil få et stadigt stigende luns af is og en isnende pool under din spidsende. Dette, kombineret med at spilde vand, gør så din studs at lække hele vinteren en temmelig uholdbar mulighed for at forhindre rør sprænger.

At forebygge nedfrysning rør

En meget billigere og mere miljøvenlig indstilling til at forhindre en frosne rør er at isolere din spidsende. Små kogler af isolerede skum, der tillægger studsene er tilgængelige på de fleste enhver hardware butik og vil gøre et godt stykke arbejde for at forhindre frosne rør og alle deres negative effekter. Derudover kan du placere en ventil op linjen i røret og lukke vand ud til spidsende gennem vintermånederne. Hvis du gør dette, åbne spidsende, når ventilen er blevet lukket for at tillade nogen akkumulerede vand til afløb.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com