Hvordan man dyrker Lilly af dalen

October 2

Liljekonval er smukke planter, der er duftende og behageligt at være omkring. Men fordi nogle dele af planten er giftige, vælge din udendørs placering af liljekonval klogt. Dette gælder især for husstande med små børn og kæledyr. Som hver vækstsæson passerer, vil rodsystem af planten spredes og skabe større og større pletter af skønhed og duft. Tage stiklinger inde i at nyde duft og pragt indendørs så godt.

Instruktioner

•Tilføj to til fire inches af kompost veldrænet jord, eller til at hjælpe jorden dræne lettere. Lilly af dalen ikke kan lide at sidde i stillestående vand. Kompost materialer, der kan føjes omfatter sphagnum, jorden bark og de-komposteret staldgødning. Området valgt bør modtage lys til moderat skygge.

•Soak rødderne af rødderne af Lilly af dalen i varmt vand i et par timer før plantning. Skære en tomme af enderne af rødderne til at hjælpe med at stimulere rodvækst og aktivitet og til at støtte med næringsstof absorption.

•Plant rødder snart efter at tage dem op af vandet. Toppen af rødderne bør overlades næppe over overfladen af jorden. Vand rødderne liberalt. Top vækst vil begynde inden for en uge eller deromkring.

•Klippe blomstrer ud af anlæg til velduftende centerpieces og buketter. Skæring blomstrer vil ikke såre anlægget eller stunt vækst eller blomstrende proces.

Tips & advarsler

  • Liljekonval kan blive tvunget til at begynde at dyrke indendørs før plantning udendørs for at formindske voksende tid senere. Iblødsætning dem i varmt vand og trimning en tomme af enderne af rødderne vil stimulere og fremskynde væksten. Dette kan gøres inde i det tidlige forår et par uger før plantning dem udenfor. Plante dem i jorden efter metoden i trin 3. liljekonval er solide og spredes hurtigt. De kan tage en sæson til at gendanne systemet, hvis de tvinges året før, men de er fine at mellemliggende år. Der er ingen grund til at trække dem ud og erstatte dem. Hvor liljekonval er færdig blomstrende, forlade løv intakt, så du ikke sætte anlægget i chok. Opdele "pips" (rødder) af de planter, der er allerede placeret udenfor i foråret eller falde til at tilskynde til mere vækst og til at sprede de duftende blomster omkring din værftet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com