Hvordan at rengøre en 55-Gallon Drum om en BBQ

October 3

At skabe en baggård grill ud af en 55 gallon drum er en af de nemmeste måder for husejere og gør-det-selv at skabe en mere overkommelig grill på deres egen skilling. Det er et billigere alternativ til kommercielle grill, er rengøring tromlen inden du bruger det vigtigt, så du ikke behøver at bekymre sig om støv, gamle kemikalier, alger eller andre komponenter, der kan interagere med smagen af din mad når du grill. Heldigvis er der en række metoder, som nogen gør det handy-person kan bruge til at rense tromlen inden du bruger det for en grill.

Instruktioner

•Fjern bung cap på tromlen og indsætte en haveslange. Fylde tromlen til omkring 1/4 af sin kapacitet og tilføje en stor kasse af bagepulver sammen med mindst 1/2 flaske af fælles hvid eddike, som du kan købe i ethvert supermarked. Erstatte bung cap og slå tønde på sin side. Lad det sidde i mindst 12 timer og rotere det hver par timer, så løsningen har en chance for at suge ind i hver revne i kraterets. Skyl tønde med rent vand flere gange, når du er færdig.

• Rengør tromlen med blegemiddel for algevækst eller på anden måde. Fyld den til omkring 25 procent kapacitet og derefter tilføje en flaske med blegemiddel. Erstatte bung cap og sætte tønden på sin side og rulle det rundt et par rotationer. Lad det sidde natten over, rotere det et par gange for at sikre alle de indvendige vækst og områder er dækket. Den følgende dag, skylle det flere gange med rent vand for at sikre, at du fjerner alle blegemiddel.

•Burn yderligere materiale fra indre af tromlen for ekstra rengøring. Dette kan ske enten efter tromlen er blevet skåret for grillning ved at udfylde de to halvdele med kul eller brænde og lade det brænde i flere timer, eller det kan gøres, når grillen er blevet konstrueret, før faktisk bruger det for første gang.

Tips & advarsler

  • Derudover kan du vælge at leje en højtryksspuler eller sandblæser for at rense indre af tromlen, efter den er blevet skåret i halve til brug som en grill. Dog skal iblødsætning interiør med bagepulver og eddike (oprettelse af en mild syre) eller blegemiddel rense interiør tilstrækkeligt til brug som en grill.
  • Sørg for at dræne den eddike/bagning soda og/eller blegemiddel løsning i et sikkert område, som i et afløbsrør eller på toppen af grus. Eddike vil slå græs, så undgå at dræne løsning i blomsterbede eller i din værftet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com