Sådan transplantation natlys

October 4

Natlys tilhører en stor familie af dækfrøede planter, der vokser over hele Nord og Sydamerika, Europa og Asien. Og mens de trives i det rette klima, de er notorisk vanskeligt at spire og endnu sværere at transplantation. Faktisk anbefaler de fleste gartnere, undgå omplantning dem, hvis det overhovedet er muligt. Men hvis du er på vej eller din kodrivere er vokset fra deres puljen, denne artikel indeholder instruktioner om, hvordan at omplante temperamentsfuld kodrivere i din have.

Instruktioner

Sådan transplantation natlys

•Indstil bedst tidspunkt for at omplante dine natlys. Hvis du har lige købt en ung plante, (som har en bedre succesrate på transplantation), bør du vente, indtil tidlige forår at omplante det ind i din have. Hvis du har en ældre plante, bør det være transplanteret lige efter den er færdig med blomstrende.

•Find det perfekte sted. Natlys har brug for kølige temperaturer, halvskygge og rige humus jord til at trives. Dette gælder især for transplanterede kodrivere, som vil være meget sårbar over for et par uger.

•Forbered kodrivere til omplantning. I flere dage før du planlægger at transplantationen, befrugte din natlys med en flydende gødning specialdesignet til transplanterede planter. (Hvis du ikke kan finde det, enhver kvalitet gødning vil gøre.)

•Forbered tørv pellets. Simpelthen oversvømme tør tørv pellets i vand. Sørg for at holde vandstanden over højden af tørv-træpiller, da det udvider. Når den er fuldt udvidet, fjerne det og sæt den til side, indtil du er klar til at bruge den.

•Forbered området plantning. Grave det passende antal huller. Sørg for at give plads nok til den eksisterende rodsystem plus to til tre inches. Drop i en tørv pellet pr. hul. Derefter vand i hullet med den samme gødning, som du brugte i trin 3. Jorden skal være fugtig, men ikke soupy.

•Plant kodrivere så at deres kroner, er selv med jorden. Flere planterne bør plantes mindst seks inches fra hinanden. Udfyld eventuelle mellemrum med den jord, du har tilovers fra hullerne af indpakning det sagte men fast. Vand planten med de befrugtede vand igen, men vær sikker på ikke at over vandet.

•Fortsæt til vand din transplanterede kodrivere dagligt, med den flydende gødning, for tre uger.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com