Hvordan man naturligt befrugte et Citrus træ

October 5

Hvordan man naturligt befrugte et Citrus træ

Befrugtende citrus træer er en balanceakt. De har næringsstofbehov ligesom enhver anden plante, men deres behov er forskellige fra andre løvfældende eller stedsegrønne træer på grund af typen frugt de producerer. Denne frugt er spiselig, som kan gøre det ønskeligt at dyrke frugt naturligt. Bruge organiske gødninger til at holde processen så naturlige som muligt. Organisk gødning har den ekstra fordel for at bryde i jorden mere langsomt end kemiske og tilføje ekstra mikronæringsstoffer, som ikke findes i andre gødningsstoffer. Gødningen brug af citrus planter varierer fra sted til sted.

Instruktioner

•Applicer en blanding af lige dele kvælstof og kalium til jorden tre gange om året, i løbet af vækstsæsonen. Naturlige kvælstofgødning omfatter blodmel og bomuldsfrø måltid. Naturlige kalium gødning er lavet af kaliumchlorid eller Tang måltid. Anvende 4-10 lbs. mix til hvert træ fra midten af November til April ved at sprede det rundt om træet og vanding det i. Start ved at anvende 4 lbs. til unge træer og arbejde op til 10 lbs. for træer op til 50 år gamle. Denne formel fungerer godt for citrus træer i Florida.

•Tilføj high-kvælstof gødning til citrus træer i Texas månedligt begynder når træet bliver aktiv i foråret og fortsætter gennem oktober. Drys kvælstofgødning, såsom blodmel, på jorden og vand det ned i jorden. Bruge 1 kop pr. træ i det første år, 2 kopper i det andet år og 4 kopper, i det tredje år og uden hvis kvælstof koncentrationen er mellem 8 og 13 procent. Forskellige kvælstof koncentrationen i gødningen vil kræve mere eller mindre kvælstof. Følg producentens anvisninger, når du køber emballerede gødning.

•Spray urinstof på træets løv at øge niveauet af kvælstof. Spray 1 til 2 lbs. af urinstof på løvet tre gange om året, i februar, juli og September. Gøde jorden med fosfor, såsom benmel, når træet er plantet og med en hastighed på 1 lb. pr. træ hvert fjerde år. Arbejde fosfor ind i top 1 tomme af jord efter anvender den. Denne formel fungerer for citrus træer i Californien.

Tips & advarsler

  • En jord test eller løv gør test for at finde ud af de præcise krav i din jord og træer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com