Sådan fjernes en kobber brusehoved rør, der er rustne Off

October 6

Sådan fjernes en kobber brusehoved rør, der er rustne Off

Det er ikke ofte, at en kobber brusehoved rør rustsvampe gennem, men når det sker, du ikke kunne bruge bruseren, indtil du ordne det. Rør, kaldet en brusearm, skruer til montering i væggen bag brusehoved og normalt du bare nødt til at skrue den for at fjerne den. Hvis røret er rustne og brækket af bag muren, forlader du intet at greb med din tænger, den bedste måde at skrue det imidlertid, at kile noget inde i røret, der vil give din tænger køb.

Instruktioner

•Grip rør mellem rustent området og væggen med slip-lås tænger hvis røret har rustent ud udenfor muren. Slå røret mod uret for at skrue den. Hvis det er fast, varme rør med en propan torch løsne tråde på fælles og prøve at slå igen. Du kan også fjerne flange omkring røret og spray smøremiddel gennem hullet i rør fælles.

•Saw flugter med væggen med en nedstryger hvis rust på overfladen af muren eller bag det rør.

•Sæt en 9/16-inch spade smule ind i røret åbningen og trykke det med en hammer, indtil det bliver kilet ind mod indersiden af røret. Greb slutningen på bit med slip-lås tænger og dreje det mod uret. Røret skal vende med det.

•Spray glidecreme gennem hullet i væggen og ind i tråde hvis røret ikke vil tænde. Vente fem minutter før du prøver igen. Gentag om nødvendigt.

Tips & advarsler

  • De fleste brusebad arme har en 1/2-inch diameter, så lidt 9/16-inch spade, som er lidt større, bør kile inde. Hvis din er forskellige, skal du bruge en spade smule, der vil passe stramt ind i røret.
  • Hvis røret bryder ud inde i hullet, kan du stadig skru den brik, der er tilbage med spade smule og tænger. Bruge en lommelygte, så du kan se i hul og se hvad du laver.
  • Hvis røret rustne nær leddet, rustne trådene kan også. Når du installerer en ny brusearm, inspicere fælles omhyggeligt for utætheder inden du dække åbningen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com