Sådan installeres Vinyl sidespor Over eksisterende Vinyl sidespor, og er det en god eller dårlig beslutning?

October 6

Vinyl sidespor er omkostningseffektive, og du kan installere det lige over nogle typer af eksisterende sidespor. Mens dette er en gavnlig mulighed for boliger med slidte træ, Fiberplade eller andre faste typer af sidespor, er det ikke en god idé at installere nye vinyl over eksisterende vinyl sidespor. Det er doable, men du bliver nødt til at fjerne hjørner, trim og det nederste stykke af sidespor og mellemlæg disse områder. Den færdige job vil ikke være så god, som hvis du havde fjernet den eksisterende vinyl først.

Instruktioner

•Fjern den gamle Jørgensen-skimmel, vinyl hjørner, nysgerrige dem ud med et søm bar. Trække søm, der forbliver i boksning under.

•Træk off bunden strimler af vinyl sidespor sammen med starteren stribe nedenunder. Brug en vinyl sidespor afsked værktøj, nogle gange kaldet et zip-værktøj til at fjerne det nederste stykke af sidespor. Kile værktøj mellem det nederste stykke af sidespor og stykke direkte over det glidende værktøjet fra side til side for at adskille de sikringsanlæg kanter.

•Beskyttelseshætte til at klikke lodret kridtstreger på den eksisterende sidespor over placeringen af væggen studs. Brug en stud finder til at finde de knopper, som bør være 16 inches fra hinanden.

•Installer 1/2-tommer træ klamper omkring døre og vinduer og på toppen af væggen hvor du har fjernet den gamle Jørgensen-skimmel. Installere nye Jørgensen-mug på toppen, i den samme konfiguration som støbning du fjernet.

•Sæt to 1/2-tommer træ klamper lodret langs den boksning, hvor du har fjernet alle gamle vinyl hjørner. Placer hver spiken om 1 tomme fra den faktiske hjørne af huset. Installer de nye vinyl hjørner på toppen.

•Nail en 1/2-inch-af-3-tommer behandlet bestyrelsen langs bunden af væggen hvor du fjernet starter strip. Bunden af bestyrelsen bør være flugter med bunden af den eksisterende vindueskarm plade.

•Installer en ny forret strimler på toppen af behandlede bestyrelsen, med bunden af strip 1/2 tommer under den nederste kant af behandlede bestyrelsen.

•Beskyttelseshætte til at klikke i bunden af den første sidespor strip over læben af starteren strip. Gled strimlen ind i hjørnet skimmel, forlader et 1/4-inch hul mellem slutningen af sidespor strip og hjørne for fremtidig ekspansion.

Uddelingen træbeklædningen strimler med to 1/2-inch tagdækning negle, men drive ikke stats-negle dybere end sømning flange. Vinyl sidespor hænger, det ikke vedhæfte tæt til væggen. Fordi du installerer nye vinyl over eksisterende vinyl, er det endnu mere vigtigt at holde hovedet på neglene fra at gå for dybt. Køre et søm i sømning flange over hver kridtstreg.

•Overlap den næste sidespor strip i rækken omkring 2 inches. Toppen af de sømning flanger er omkring en tomme kortere end sidespor på hver side, og de vil møde når du overlapper stavene korrekt.

•Measure hver strimmel i slutningen af en væg, eller hvor det opfylder en dør eller et vindue, og skære det 1/4 tomme kortere at give ekspansion plads for enden. Begyndelsen og ender af stripsene vil tuck under nye Jørgensen-formen til at skjule de afskårne ender.

•Fortsæt måling, skæring og installation sidespor strimler hele vejen op til toppen af muren, og derefter skære den øverste stribe af sidespor på langs for at passe den resterende plads. Skub den afskårne side op og under Jørgensen-skimmel.

Tips & advarsler

  • Den vigtigste ting at huske er at nagle den nye sidespor løst så det ikke warp.
  • Der er ingen grund til ikke at fjerne den gamle vinyl. Det kommer ud hurtigt og du kan bruge den gamle starter strip for at starte de nye stykker. Derudover vil du kunne se de gamle sømning mønster, så du ikke behøver at fastgøre kridt linjer. Bedst af alt, hvis du fjerner den gamle sidespor, du ikke behøver at afstandsstykket ud for at tilføje Jørgensen-skimmel, hjørner eller starter strip.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com