Hvordan man træner For Shear slibning

October 8

Hvordan man træner For Shear slibning

Uanset om du søger for at blive en professionel blyantspidser eller du bare nødt til at skærpe et par kedelige vinger, shear skarphed er ganske let og kan læres hurtigt. Hold din sakse skarpe er vigtigt uanset hvad du gør--skære hår, skæring stof eller hvis sakse bruges til simpelthen klippe papir. Et par kedelige sakse vil ikke blot skåret forkert, men de kan også ødelægge ethvert projekt, som du gør. For eksempel, hvis skære hår med kedelig sakse, enderne vises takkede og delt; der henviser til, at skære stof vil kedelig kan sakse gøre den materielle fray. Lære at skærpe sakse er simpel: alt det kræver er praksis, praksis, praksis.

Instruktioner

•Lubricate den skarphed sten grundigt. Smøreolier stenen vil gøre skarphed hurtigere og meget lettere. Placer en skarphed sten i en stor gryde. Hæld nok lys maskine olie i gryden til at dække stenen helt. Efterlad stenen til at suge i olien natten over.

•Holde sakse åbnede i din ikke-dominerende hånd. Fingrene skal være at trykke på ydersiden af pivot (hvor vingerne skærer i midten) med åbnede vingerne opad. Holde sakse på en lille vinkel, så den første blade til at være skærpet vender nedad på en 20-graders vinkel.

•Hold stenen i din dominerende hånd. Skub sten ned på længden af bladet, fra punkt til pivot, i ét enkelt strøg. Gøre det 10 gange på de første blade.

•Drej saksen rundt så den anden blade vender nedad på en 20-graders vinkel. Som i trin 3, skub sten ned på længden af bladet, fra punkt til pivot, 10 gange.

•Åbn og lukke sakse, som hvis du var at skære noget. Dette vil bidrage til at fjerne grater fanget på vingerne. Tør knivene ned med en fugtig klud eller køkkenrulle til at fjerne en overskydende olie, der kan have fået på vingerne. Tør kniven grundigt ved hjælp af en køkkenrulle eller fnugfri klud.

•Gentag trin 1 til 5 så mange gange som muligt, med så mange sakse som muligt, indtil du har fået hænger af skarphed. Når du er blevet dygtig til det, skulle du kunne skærpe et par sakse i mindre end fem minutter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com