Sådan foretages fejlfinding af en Air condition

October 8

Sådan foretages fejlfinding af en Air condition

Klimaanlæg er bemærkelsesværdigt pålidelige, især når de overvejer, at de er sat under en betydelig test hver sommer. De kører for mange sammenhængende timer dagligt, og sjældent oplever problemer. Når der er et problem, er det vigtigt at hurtigt diagnosticere det og vide, hvad der skal gøres for at reparere den. Her er nogle bevist fejlfindingsmetoder til at hjælpe med at få din a/c igen kørende.

Instruktioner

•Tjek for den enkleste at rette og mest overset almindeligt problemer først. Hvis a/c ikke vil tænde, tjek termostaten. Termostaten kan være slukket, eller sat på en temperatur lavere end temperaturen der din a/c er programmeret til at tænde på.Næste, Sørg for, at en elektrisk afbryder ikke er blevet udløst. Flip breaker og tænd igen for at gøre sikker på det er sikkert i "på" position.

•Undersøg tilstand af blæser enhed hvis a/c ikke producerer meget luftstrøm inde i boligen. Blæser enhed er placeret inde den vigtigste/c boliger uden for dit hjem, og ligner en "hamster hjulet"-type fan. Ren enhed og check for bøjet eller beskadiget vinger, der ville mindske dens effektivitet. Følg den kanalsystemet, der løber fra a/c enhed til ventilationskanaler i hjemmet; disse er normalt i loftet eller i kælderen. Søge efter kanaler, der er klemt, har en knækket eller er blevet afbrudt. Også, Rengør eller Udskift/c filter månedligt i sommersæsonen, som en beskidt eller tilstoppet filter vil hæmme luft flow. A/c-filter er placeret et sted langs kanalen som returnerer luft fra huset at a/c.

•Kontrollér fan for korrekt drift hvis du ikke får nogen luft fra din a/c. Spin ventilatoren i hånden. Vingerne bør fortsat spin på deres egen i ca 5 sekunder. Hvis ikke, lejerne går ud, og den bedste fremgangsmåde er at erstatte fan motor.

•Hvis a/c air er ikke koldt nok, tænde enheden og gør det muligt at køre i 10 minutter. Slukke det, gå til a/c enhed og Find Sugeledningen, som er en kobber linje, der strækker sig ud af enheden i dit hjem (Se foto). Mærke det med hånden. Det bør være iskolde. Hvis ikke, systemet behov sandsynligvis for flere kølemiddel. Kalde en professionel, som både tilsætning af kølemiddel og reparation af lækager skal gøres af en autoriseret reparatør.

•Åbn a/c boliger på den eksterne enhed og afgøre, om den kompressor og/eller fan kører. Kompressoren er inde i de vigtigste/c boliger og ligner en rund beholder med slangen kommer ud af det (Se foto). Hvis kompressoren kører ikke men fan, ville air strømmer gennem dit hjem ventilationskanaler, selv om det ikke bliver koldt. Hvis kompressoren kører ikke og er meget varmt, er systemet sandsynligvis enten lav på kølemiddel eller kompressoren svigtende. Begge disse spørgsmål kræver tjenestegrene af en professionel.

Tips & advarsler

  • Slå din a/c under en storm. Et lyn spændingsbølge eller magt at tænde og slukke kan ødelægge din klimaanlægget.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com