Stedsegrønne buske til containere i Zone 4

October 9

USA Department of Agricultures plante hårdførhed kort definerer zone 4 som minimum gennemsnitlig temperatur på -30 til-40 grader F. Zone 4 omfatter regioner i Minnesota, Nebraska, Wyoming, Montana og Idaho. Mange typer af små og dværg sorter af stedsegrønne buske trives som container planter. Container havearbejde sparer tid og tillader gartnere med begrænset plads til at plante stedsegrønne buske. Stedsegrønne buske producere året rundt farve til boliger og haver.

Nåletræer

Nåletræ buske er træagtige planter, der udvikler kegler og har blade, der ligner nåle. Enebær "Grøn verden" (Juniperus Globosa) er en 4-fods høje kugleformede-formet stedsegrøn busk med en medium hastighed på vækst. Japansk Taks (Taxus cuspidata) er en stedsegrøn busk med en dværg sort, der vokser til højder af 3 fødder med en langsom-spredning dannelse. Dværg blå sibiriske fyr (Pinus pumila "Dværg blå") er en bred, langsom voksende stedsegrøn busk med grålig blå farvet nåle.

Bredbladet

Broad-leafed stedsegrønne buske har store, brede blade. Oregon grapeholly (Mahonie aquifolium) er en stedsegrøn busk fra plante familie Berberidaceae, der vokser til højder på 3 til 6 fod, med blade, der viser at en lilla-bronze farve om vinteren. Mountain Laurel (Kalmia latifolia) er en 3-5 fod høj stedsegrøn busk med mørk grøn læderagtige, blanke blade, der bliver gullig-grøn i solen. Koreansk Buksbom (Buxus Buksbom koreana) er en 2 - 4 fod høj busk med mørke grønne, blanke blade fra Buxacese plante familie.

Blomstrende

Blomstrende stedsegrønne buske tilbyder et bredt sortiment af farver til at sætte fut i landskabet. Krybende myrtle (Vinca mindre) er et 6 - til 12-tommer høj staude, der blomstrer i foråret, med prangende blå til violette blomster. Rhododendron "PJM" (PJM Rhododendron) er en 3 - 5 fod høj stedsegrøn busk, der tilhører Ericaceae familie og blomster i store klynger med lavendel-pink blomster i det tidlige forår. Buckwood Daphne (Daphne x burkwoodii) er en 3 - til 4-fods hybrid semi-stedsegrønne busk, der blomstrer i foråret og igen i efteråret med lys pink til hvide blomster.

Nonflowering

Nonflowering stedsegrønne buske har attraktive løv med ikke-eksisterende til ubetydelige blomster fra en pryd synspunkt. Japansk Vortemælk (Pachysandra terminalis) er et 6 - til 12-tommer høj stedsegrøn busk med en langsom vækstrate og medium grønne voksagtige blade. Storbladet wintercreeper (Euonymus fortune var. vegeta) er en lille stedsegrønne busk fra familien Celastraceae, der næppe når 1 fod i højden og har glat og lyse grønne ægformede blade. Coralberry (Snebær orbiculatus) er en lille stedsegrønne busk, der vokser til 2 til 4 fod høj, med mørke grønne blade fra familien Caprifoliaceae.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com