Spa pumpe GFCI fejlfinding

October 10

Spa pumpe GFCI fejlfinding

En mulig punkt svigt under eller efter en spa installation er GFCI eller ground fejl circuit interrupter, at beføjelser spa pumpe. Disse fiaskoer spore ofte forkert installation af enten kredsløbet sig selv eller en breaker af forkert strømstyrke. Fejlfinding for at fastslå den nøjagtige årsag til fejlen ved at anvende et par enkle test, der kræver ingen specielle værktøjer eller færdigheder.

Miljømæssige faktorer

Tjek den fysiske installation af hele elektriske kredsløb til spa pumpe til nøgne ledninger. Tape enhver udsatte wire med elektrisk tape. Udsatte dele af wire kan kort kredsløbet og føre til GFCI breaker deaktiveres på grund af en kort begrundelse, når pumpen tændes. Også, beskytte ledninger fra overdreven fugt, og fugt på alle punkter langs banen. Tilstedeværelse af fugt kan føre til jorden skyld afbrydelser af breaker. Opdager du fugt, frigøre kredsløbet og tørre det rene. Hvis fugten skyldes permanent miljøfaktorer, geninstallere kredsløb inde i installationsrør at adskille kredsløb fra fugt.

Overdreven magt afløb

Mekanisk pumper bør ideelt set være på deres egen uafhængige kredsløb. Hvis et alternativ apparat er tilsluttet det samme kredsløb som spa pumpen, kan det skubbe kredsløbet over sin maksimale tilladte watt i perioder hvor pumpen og sekundære apparatet tegning elektrisk strøm. I dette tilfælde fjerne sekundær apparatet fra kredsløbet eller installere en ny uafhængig kredsløb udelukkende for spa-pumpe.

Spa pumpen strøm

En almindelig årsag til en GFCI fiasko med spa pumper er en utilstrækkelig breaker installeret for pumpens kredsløb. Dette problem opstår, når den breaker strømstyrke rating er den samme som den anførte strømstyrke drage af pumpen. Strømstyrke rating af en effektafbryder er spidsbelastning det kan håndtere i en kort periode. Mængden strøm, det kan håndtere i et sammenhængende tidsrum er 80 procent af den nominelle strømstyrke. Hvis pumpen er tændt i længere perioder og trækker 100 procent af den breaker maksimal belastning, frigøre breaker til sidst. Korrigere dette problem kræver installation af en højere strømstyrke GFCI breaker i kredsløb og muligvis en lavere gauge wire installation for kredsløbet. Konsultere en elektrisk professional til at bestemme de passende korrigerende foranstaltninger.

GFCI installation

GFCI bindevæv beholderen er i modsætning til dem, der normalt ses i en boliginstallation. Spa pumper ikke oprette forbindelse normalt til deres energikilde gennem en traditionel plug men snarere give ledninger, som så fastgøres direkte til en GFCI mellemliggende mellem bygningens vigtigste breaker box og pumpen. Denne GFCI mellemliggende breaker er designet til at kombinere to 120-volt strøm og give 220 volt af faktiske strøm til din pumpe. GFCI mellemliggende breaker kræver fire ledninger. En rød og sort ledning giver for to 120-volt forbindelser fra boksen vigtigste breaker. En grøn og hvid ledning fungerer som en jorden henvisning til to belastning (rød og sort) ledninger. Disse ledninger er tilsluttet deres respektive kontaktpunkter gennem skruer. Den udsatte del af ledningerne er vredet under hovedet af skruerne og strammet til at montere dem på plads. Disse skruer skal ikke strammes så meget at ledningerne bule ud fra under den skruehovedet. Hvis skruerne er overtightened, kan de tvinge den udsatte ledning ud af kontakt med GFCI terminaler og forårsage en eller flere af de elektriske kredsløb til at blive "åben" eller inaktive. Hvid og grøn ledninger skal også ikke være overtightened, da dette ville føre til et mislykket "jorden reference", som GFCI breaker ville læse som en elektrisk "kort sagt" og efterfølgende frigøre kredsløbet.

En observation af wire's fysiske tilstand er også nødvendigt at sikre de er strukturelt lyd. Der bør være nogen rifter, snit eller skrammer langs ledninger på ethvert tidspunkt. Dette kan føre til en elektrisk kort, når du kontakter elektrisk ledning eller andre metalliske overflader inden for GFCI boliger. Desuden bør ledningerne ikke være extraneously lang eller uforholdsmæssige længder i forhold til hinanden inden for de GFCI mellemliggende boliger. GFCI formidler forbindelsen ikke kun overvåger for jorden fejl men også for forskellige elektriske potentiale mellem de to kredsløb som gør 220 volt forbindelsen. Dette er for at forhindre en kort mellem de vigtigste breaker box og GFCI, selv. Hvis forskellige wire målere eller længder er brugt nok, spændingsfald kan forekomme i en af lederne at gøre GFCI tror en ubalanceret elektriske belastning er til stede, i hvilket tilfælde GFCI vil opsige den elektriske strøm til pumpen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com