Hvordan man dyrker en Jalapeno plante

October 10

Hvordan man dyrker en Jalapeno plante

En smag mod den krydrede betyder ofte plantning jalapeno peber i en hjem haven. Når du nyder en bred vifte af peber, omfatter mindst én jalapeno peber plante sammen med grønne og banan peber planter og du kan høste en række som voksende sæsonen skrider frem. Dyrke en jalapeno plante i en solrig beliggenhed og tilføje krydret peber du høste til mange forskellige kulinariske kreationer.

Instruktioner

•Forbered solrige voksende placering efter Dagtemperaturen omkring 70 grader og om natten temperaturer holde over 55 grader Fahrenheit. Dyrke jorden med haven spade ned til en dybde på omkring 6 inches. Tilføje op til 4 inches af alderen kompost til toppen af jorden og blande de to medier godt med spade. Rake overfladen af området plantning glat at afslutte jordbearbejdning.

•Dig huller til jalapeno planter. Bruge skovlen til at grave huller 12 til 24 inches fra hinanden i rækker, der er omkring 36 inches fra hinanden. Laver huller dyb nok til at plante jalapenos på den samme dybde som de vokser i deres midlertidige containere.

•Tag planter fra de plastbeholdere omhyggeligt og overføre hver jalapeno plante til en forberedt hul. Tilføje jord for at dække rødderne og fast jord forsigtigt med hænderne.

•Surround hver plante med en peber bur, skubbe tænderne af buret i jorden. Peber bure vil beskytte planterne og yde støtte, som de vokser.

•Kapacitet hver jalapeno umiddelbart efter du er færdig med beplantning dem. Mætte jorden jævnt med vand. Holde jorden jævnt fugtig, men tillader ikke peber til at stå i vandlidende jord. Stræber efter at levere 1 tomme af kunstvanding hver uge fra enten regn eller supplerende vanding.

•Mulch og befrugte jalapeno planter samtidig ved at lægge 1 til 2 inches af ekstra kompost omkring hver plante cirka en måned efter plantning. Komposten vil reducere ukrudt og levere næringsstoffer.

•Træk ukrudt som de synes at holde dem fra trænger sig ind på peber planter. At fjerne ukrudt manuelt forhindrer skader lavvandede jalapeno rødder.

•Harvest jalapeno peber når de vokser til mindst 4 inches lang. Modne jalapenos er lysegrønt. Den oprindelige grønne farve ændres gradvist til en dybere grøn og til sidst rødt. Rød jalapenos er lidt mildere end grønne. Trække peberfrugterne ud forsigtigt med fingrene.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com