Hvordan at rengøre en kobber Bar

March 18

Hvordan at rengøre en kobber Bar

Kobber er et blødt metal, der er let bulet eller ridset. Men sin varme glød og dens velkendte modstand mod bakterier har gjort det en værdsatte valg af bar toppe og tællere for hundreder af år. Mest kobber barer er nemt rengøres med enkle husholdningsprodukter. På grund af kobbers blødhed, passe på ikke for at bruge slibende materialer.

Instruktioner

•Soak et rent håndklæde i varmt vand og tørre ned i baren. Dette vil fjerne mest oplagte snavs, støv, krummer eller andet snavs. Brug en ren klud til at tørre det resterende vand fra baren.

•Dilute parabol sæbe i vand og bruge en blød, ren klud til at fjerne snavs og milde pletter. Ved hjælp af en cirkulær bevægelse, tørre indtil pletter og snavs forsvinde. Fjerne den sæbevand rester med en fugtig klud og bruge en tør klud til at fjerne de resterende vand.

•Mix citron saft med vand for at fjerne hårdere pletter. Syren fra citronen vil hjælpe med at skære gennem tilføjet oprustning, er ikke så nemt fjernes af varmt vand eller sæbevand blanding. Efter at have brugt denne blanding, tør bar med en fugtig klud og derefter tørre counter med en tør klud.

•Slice en citron i halve og dip skiveskåret slutningen i en skål med salt til fjern yderst vanskelige pletter eller oprustning. Salt vil fungere som en blid slibende og citronsaft vil tjene som en syre til at nedbryde hård steder. Aftørre bar med en fugtig klud og derefter tørre det med en ren, tør klud.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com