Sådan låser vitrineskabe

October 12

Sådan låser vitrineskabe

Mens nogle skabslåger kommer med nøglehullet og lås for ekstra sikkerhed, mange vitrineskabe ikke. Dette kan efterlade dine retter i en usikker situation, gør det muligt for dem at potentielt rasle ud af kabinettet under et jordskælv, tillader indbrudstyve til selvhjælp til deres indhold eller udgør en fare for nysgerrige børn. Mens du kunne bare wrap nogle kabel omkring kabinettet og tilføje en hængelås, er dette en temmelig grimme måde at holde den lukket kabinet. Et alternativ er en simpel lås til at sikre din Kina fryser i en æstetisk tiltalende måde.

Instruktioner

•Indstil hvor du ønsker catchpiece af lås skal være. Steder som den inderste ramme i kabinettet eller kanten af en hylde er god. Ideelt, catchpiece skal være i nærheden af hvor hjørnet af døren til skabet vil hvile når lukket.

•Åbn foran døren til skabet. Skrælle den dækning, som skjolde selvklæbende bagside fra catchpiece. Tryk på catchpiece fast mod det valgte område og holde det på plads i fem minutter for at sikre en fast bond.

•Peel off den selvklæbende bagside fra den lodrette krog del af låsen. Finde sted på den indre del af den dør, der matcher op med hvor catchpiece er. Tryk på krogen del af låsen fast mod dette stykke og holde på plads i fem minutter.

•Shut skab døren, lytte til krog og catchpiece at klikke på plads. Hold din magnetiske nede foran døren, hvor låsen er. Døren vil låse straks.

Tips & advarsler

  • Mens de sælger magnetiske låse, der ikke bruger lim, nødt du til at bore låse på plads. Dette er ikke ideel, hvis du har en antik kabinet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com