Faglig organisation Tips

March 20

Professionel arrangørerne er betalt for at komme ind i dit hjem og slippe af med de ting, der ikke er nødvendige og finde en plads til ting, der er. Organisere dine omgivelser er så simpelt. Men du kan gøre arbejdet for en professionel organizer på egen hånd. Ved hjælp af de rigtige møbler og opbevaring beholdere og gøre mest muligt ud af tomme vægplads i stærkt trafikerede områder vil hjælpe dit hjem ophold pæn og organiseret.

Organisere dine køkkenskabe

Her er en god regel til at organisere dit køkken frysere: Hvis du ikke har brugt noget i et års tid, du sandsynligvis vil har ikke brug for det igen. Der er et par undtagelser, naturligvis, som en punch bowl sæt eller andre part serviceartikler. Hvis du vil starte, grab to kasser; Mark en "Storage" og andre "Værftet salg" eller "Velgørenhed," afhængigt af dine præferencer.

Rens din frysere først, begyndende med gryder og pander, så går videre til glasvarer. Holde to stegepander og et par andre gryder og pander i forskellige størrelser. Hvis du er en familie på to eller fire, behøver du bestemt ikke 20 skåle, kopper, glas og så videre. Lade to af hver af disse varer pr. familiemedlem. Hvis dit hus er aktive med børn og deres venner, kan du holde et par ekstra.

Organisere dit tøj

Bruge center rack i dit skab for det tøj du vil bære hyppigst under den aktuelle sæson. Put out-of-season tøj i de sværere at nå steder. Slippe af med noget du ikke har båret i et år. I stedet for at sætte pladskrævende trøjer og jeans i skuffer, der kun holder et par af hver af disse varer, læg dem i skabet på en hylde. Hvis dit skab er små, bruge den øverste hylde og holde en foldning trin skammel i nærheden at få RAM på dem.

Ved hjælp af et stort garderobeskab, der kun har hylder inde vil give dig mere plads til at gemme din foldbar tøj end skuffer i en kommode. Tøj er let ses på hylderne og de vil ikke få rynket fra bliver proppet i en skuffe. Brug din skuffe møbler til mindre genstande som undertøj, bælter, strømper og T-shirts.

Organisere din forstuen

Døren fra udenfor bruges mest i dit hjem vil være "catch-all" plads til børnenes rygsække, sko, frakker og enhver anden genstand, båret ind i huset. Organisere dette område med rækker af kroge. Du kan sætte otte til 10 kroge i en two-by-four og hænge det på dette område. Hvis du har små børn, hænge to rækker kroge, for at man er på deres højeste.

Placer en hylde med fire kurve på dette område og mærke en for hvert barn eller familie medlem. Dette ville være det perfekte sted at sætte deres skoleartikler og madpakke. Med denne opsætning, vil der ikke mere kører rundt om morgenen, samle deres ejendele--de lige nå i kurven på vej ud af døren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com